Ανατροπή και νίκη για Κερατσίνι!

Ανατροπή και νίκη για Κερατσίνι!

Τα βρήκαν... σκούρα οι «ροσονέρι» απέναντι στον Πέλοπα Κιάτου (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μάλλον πιο δύσκολα από ό,τι και οι ίδιοι θα περιμέναν, έφτασαν οι ποδοσφαιριστές του Κερατσινίου στην επικράτηση επί του Πέλοπα Κιάτου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Οι «ροσονέρι» πήραν τη νίκη, έστω κι αν χρειάστηκε να ανατρέψουν το εις βάρος του 1-0 για να φτάσουν στους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, οι άνθρωποι του Πέλοπα «φωνάζουν« για μία φάση που καταγράφηκε στο 94', όταν ο Μυργιώτης βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, με τους Κορινθίους να ζητούν πέναλτι.

Ο επιθετικός του Πέλοπα ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 19' με σουτ μετά από ασίστ του Τουμπανάκη (0-1), για να ακολουθήσει η ολική ανατροπή από πλευράς Κερατσινίου. Στο 54' ο Σιάνος έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ μετά από ασίστ του Διάκου (1-1) και στο 77' ο Καλογιάννης σημείωσε το γκολ της νίκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπατή (2-1).

Διαιτητής ήταν ο Φίτσας, με βοηθούς τους Πλάκα (Δυτικής Αττικής) και Μέστρο (Λέσβου).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Μπότος, Τσουβαλτσίδης, Λίτσης, Μπατής, Καμπούρης (55' Σιγάλας), Πασαλίδης (88' Γκιάτης), Διάκος (80' Παναγιωτόπουλος), Μπερνιδάκης, Καλογιάννης, Παπασπύρος (50' Σιάνος)

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Μίλτος Γκόφας): Λακόβ, Κουρούμαλης, Μιχαλόπουλος, Γάλας (70' Θεοδωρόπουλος), Παπαδόπουλος, Παϊκόπουλος (82' Νάκος), Τουμπανάκης, Παπαβασιλείου, Μυργιώτης, Πράττος (60' Αναγνωστόπουλος), Παλογιαννίδης (74' Σωτηρόπουλος).