Με χατ τρικ του Κυπαρίσση, η Καρίτσα έβαλε… μπουρλότο στα Τρίκαλα Ημαθίας (0-4)

Με χατ τρικ του Κυπαρίσση, η Καρίτσα έβαλε… μπουρλότο στα Τρίκαλα Ημαθίας (0-4)

Επιβλητικό πέρασμα της Καρίτσας από την Ημαθία, με ηγέτη και σκόρερ τον Νίκο Κυπαρίσση

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έχοντας πρώτο «βιολί» τον επιθετικό Νίκο Κυπαρίσση, που πετούσε… φλόγες και πέτυχε χατ-τρικ, η Καρίτσα έκανε τη μίνι-έκπληξη της αγωνιστικής, συντρίβοντας με 4-0 τον Μέγα Αλέξανδρο μέσα στα Τρίκαλα Ημαθίας! Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στο διπλό στην Έδεσσα, αλλά παραμένουν δεύτερη, με το κενό του Γ. Κίτσα να είναι ορατό. Ο Κυπαρίσσης «έδρασε» στο 28΄, το 53΄ και το 82΄, ενώ το… κερασάκι στην «τούρτα» για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα πρόσθεσε ο Κυρτέγος (τελικό 0-4 στο 88΄). Ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» έχασε ο Κυπαρίσσης (9΄) και για τους γηπεδούχους ο Κιρκιλιανίδης (20΄). Διαιτησία: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Ρίζος (46’ Αργυρόπουλος), Συμπεθέρης, Κουκουράκης, Πετκάκης (45’ Τερζής), Τσουλχάι, Κιρκιλιανίδης, Ζαχαριουδάκης, Ζωγράφος (46’ Καπετάνος), Βαφειάδης, Ποτουρίδης (60’ Περπερίδης), Παρσόπουλος.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας (88’ Βασιούρης), Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Νταντίνης, Τροΐρης, Τσιώμης (89’ Μητράκας), Μπέης, Κυπαρίσσης (85’ Κωστόπουλος), Κυρτέγος, Ταρασιάδης (75’ Μαυρίδης).

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 13:00