«Ακλόνητη» η Ελπίδα Σκουτάρεως στο Δημοτικό Σερρών, εκτός αν παίζει ίδια μέρα ο Πανσερραϊκός!

«Ακλόνητη» η Ελπίδα Σκουτάρεως στο Δημοτικό Σερρών, εκτός αν παίζει ίδια μέρα ο Πανσερραϊκός!

Νέα δεδομένα στην άτυπη... κόντρα Ελπίδας και Πανσερραϊκού με φόντο το Δημοτικό γήπεδο Σερρών

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρότι ο Πανσερραϊκός ζητά επίμονα το τελευταίο διάστημα αποκλειστική χρήση του Δημοτικού γηπέδου, ως… μητροπολιτική ομάδα του νομού, με μεγαλύτερη ιστορία και σε ανώτερη κατηγορία, ως ομάδα του Δήμου η Ελπίδα Σκουτάρεως δείχνει κατοχυρωμένη και δικαιώνεται ξανά! Το «τριφύλλι» αποφεύγει το… ξεσπίτωμα, σύμφωνα με νέα απόφαση και όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», εκτός αν την ίδια μέρα αγωνίζονται εντός τα «λιοντάρια»!

Πλέον, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση των «ερυθρόλευκων», που έκαναν λόγο για αλλαγή έδρας ή και… νομού, για υπηρεσιακό σπίτι που θα τους φιλοξενούσε, για λόγους αποφυγής επιβάρυνσης του ήδη κακού τερέν.

Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση της Ελπίδας: «Η ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε έπειτα απο το Δημοτικό συμβούλιο και ΟΠΑΠΚΑ είναι παραχώρηση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γηπεδου Σερρων στην Ελπίς Σκουτάρεως για όλα τα εντός έδρα παιχνίδια της απο την στιγμή που το δικό της γήπεδο βρίσκεται σε ανακατασκευή και ανήκει στον Δήμο Σερρων...Όταν στην ίδια ημέρα συμπίμπτουν να αγωνιστούν και οι δυο ομάδες(Πανσερραϊκός, Ελπίς Σκουτάρεως) τότε και μόνο τότε η ομάδα μας είναι υπεύθυνη να βρεί άλλη έδρα ώστε να δώσει τν δικό της αγώνα».

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Απόστολου Στύλου συνεχίζει τις εντός έδρας αναμετρήσεις και μετά την ισοπαλία με την Καβάλα, φιλοδοξεί να επανέλθει στα τρίποντα στις Σέρρες με το επικίνδυνο Διδυμότειχο (την ίδια μέρα βέβαια ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πόντου και αυτό είναι ένα θέμα).

Νέο πρόσωπο για το Σκούταρι θα είναι ο Μουσικάκης, αμφίβολοι οι Ταταρίδης και Νικολίτσας και σίγουρα απόντες οι Γεωργιάδης (τιμωρημένος) και Νίρλας.

 φωτο ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ