«Έμφραγμα» στην Καρίτσα για Αλμωπό Αριδαίας, χαμένη ευκαιρία για κορυφή (1-1)

«Έμφραγμα» στην Καρίτσα για Αλμωπό Αριδαίας, χαμένη ευκαιρία για κορυφή (1-1)

Δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα ο Αλμωπός, που με διπλό έφτανε στην κορυφή τον Άρη Παλαιοχωρίου και πλέον υποδέχεται τον ισόβαθμο Αγροτικό Αστέρα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 09/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έφτασε στην… πηγή (βλέπε διπλό), αλλά δεν «δροσίστηκε» ο Αλμωπός Αριδαίας στην Καρίτσα, αφού με γκολ-μαχαιριά στο 88΄ από τον έμπειρο προωθημένο στόπερ, Γιώργο Μπουτογιάννη (κεφαλιά σε μακρινό «γέμισμα» του Κυρτέγου), ισοφαρίστηκε στο τελικό 1-1. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα δικαιώθηκε για την επιμονή της και πήρε τη… μπουκιά από τους «κυανόλευκους». Η ομάδα της Πέλλας είχε προηγηθεί στο 55΄ με τον Τόμιτσα Πετρόφ (φωτο), με διαγώνιο σουτ σε φάουλ του Λ. Ελευθεριάδη. Ευκαιρίες για τους «κιτρινόμαυρους» έχασαν οι Μπουτογιάννης (29΄), Κυρτέγος (35΄ δοκάρι), Κυπαρίσσης (35΄, 81΄), Δαλαμήτρας (38΄), Γούτσιος (72΄), Ταρασιάδης (84΄΄) και για την Αριδαία οι Ελευθεριάδης (24΄, 64΄) και Πολύζος (79΄). Διαιτησία: Μαμασούλας, Παπαδόπουλος, Τσεχελίδης (Μακεδονίας).

Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας (60' Κωστόπουλος), Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Νταντίνης, Τροΐρης, Τσιώμης (76' Ταρασιάδης), Μπέης (27' Βασιουρής), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Μαυρίδης (81' Μακράκης).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Πετρόφ, Πετρίδης (88' Γκάζι), Χαρίσης (64' Γ. Ελευθεριάδης), Λ. Ελευθεριάδης (79' Τσόλκας), Αναστασιάδης, Πολύζος, Μουλάς, Μεντής (93' Μιχαηλίδης), Μεντί, Παπαγεωργίου.