Ξεφεύγει ο ΝΠΣ Βόλος

Ξεφεύγει ο ΝΠΣ Βόλος

Παραμονές του μεγάλου ντέρμπι της πόλης, οι κυανέρυθροι πήραν άλλη μία νίκη και έφτασαν τους 21 βαθμούς (3-1 τον Αμβρυσσέα Διστόμου).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ένα διήμερο στο οποίου η πόλη κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι, ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος του Βόλου έκανε τη... δουλειά του και «κλείδωσε» τη μίνιμουμ απόσταση των πέντε βαθμών από τους διώκτες του στην κορυφή του 4ου ομίλου. Παραμονές του αγώνα ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι κυανέρυθροι «καθάρισαν» με 3-1 τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης και έφτασαν τους 21 βαθμούς σε οκτώ αγώνες. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο δυσκολεύτηκαν μέχρι να ανοίξουν το σκορ, όμως από εκεί κι έπειτα η υπόθεση «τρίποντο» αποδείχθηκε εύκολη ιστορία. Στο 42' ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου είδε πέναλτι σε πτώση του Ηλιόπουλου μετά από μαρκάρισμα από τον Μαργαρίτη και ο Πίτου Γκαρσία ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Στο 59' ο Δημόπουλος έγραψε το 2-0 με μακρινό σουτ, ενώ στο 75' ο Μάντζης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινό πλασέ. Το μόνο που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με το κοντινό πλασέ του Κωστούλα στο 83'.

Διαιτητής ήταν ο Παπακωνσταντίνου, με βοηθούς τους Καραγιάννη και Λιτοσελίτη (Φθιώτιδας).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Σαλαμούρας (73' Μηλιώτης), Δεμηρτζόγλου (65' Πέντα), Καμπαγέρο, Μάντζης (78' Καλαμίδας), Πίτου Γκαρσία (69' Ζέρης), Ηλιόπουλος.
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ, Α. Μαργαρίτης (58' Μπότσης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Βλάχος (73' Σχίζας), Ντος Σάντος (65' Σούκιας), Βαγγέλης (88' Κυπραίος), Κωστούλας, Χίσι, Μανιδάκης.

(Ανταπόκριση: Νίκος Μίχος)

(Φωτο: goalpost.gr)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 19:32