«Κόλλησαν» ΑΟ Παλαιόχωρας και Φωστήρας

«Κόλλησαν» ΑΟ Παλαιόχωρας και Φωστήρας

Η «λευκή» ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ένα ιδιαιτέρως γνώριμο αποτέλεσμα οδήγησαν οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Παλαιόχωρας και του Φωστήρα, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 6η αγωνιστική στον 8ο όμιλο. Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) σφράγισε τη μάχη που έγινε στο δημοτικό γήπεδο της Καντάνου παρουσία περίπου 200 ανθρώπων. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για καθεμιά από τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μία φάση που καταγράφηκε στο 30', όταν ο Μήτκας σκόραρε, αλλά λίγο πριν είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Πατεμτζής, με βοηθούς τους Μαυραντωνάκη και Σφακιανάκη (Ηρακλείου).

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Μαζιώτης, Ζβγροτς (55' Α. Μανουσάκης), Δρακάκης, Κερμενίδης, Ζαιμίδης (75' Θεοδωράκης), Τζαγκαράκης (55' Δ. Μανουσάκης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Πατσατζόγλου, Τσώνης, Καλημέρης, Μπιταξής, Χαρίτος (65' λ.τρ. Ροκας), Στρίγγας (68' Σιμωσης), Πρίκας, Μήτκας (65' Νικολόπουλος)

(Πηγή-φωτο: stoplekto.gr)