«Άλωσε» το Περιστέρι ο ΠΟ Ατσαλένιου

«Άλωσε» το Περιστέρι ο ΠΟ Ατσαλένιου

Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Άγιος Ιερόθεος (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άξιος εκπρόσωπος της Κρήτης είναι και ο ΠΟ Ατσαλένιου, πέρα από τον Ηρόδοτο, στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου, όπως δείχνει με τη μέχρι τώρα πορεία του. Οι πράσινοι πήραν μεγάλο τρίποντο στο Περιστέρι απέναντι σε έναν Άγιο Ιερόθεο (1-2), που εξακολουθεί να προβληματίζει, ευρισκόμενος στην τελευταία θέση της κατάταξης με μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό του! Με το... καλημέρα (1') ο Ρουμπάκης σκόραρε με σουτ μετά από πάσα του Τριανταφύλλου (0-1), ενώ στο 31' ο δημιουργός μεταγράπηκε σε εκτελεστή και με πλασέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (0-2). Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι πίεσαν, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω από τη μείωση του σκορ (1-2), που ήρθε στο 76' μετά από πλασέ του Μανδαμαδιώτη.

Διαιτητής ήταν η Αντωνίου, με πρώτη βοηθό την Γκόντα (Ανατολικής Αττικής) και δεύτερο βοηθό τον Σπάρταλη (Δωδεκανήσου).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Κουντουράς, Χαραλάμπους (46' Νιζάμης), Μαντζώρος (66' Ρόππας), Καφαλίδης, Μαρτίνος, Λέσι, Σιμιτσής (72' Παναούσης), Αργυρίου, Σαγανάς, Μανδαμαδιώτης

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Χαρίτος (74' Πετράκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (84' Τοπάλι), Χατζηανδρέου, Γιαλιτάκης (78' Βρεττός), Τριανταφύλλου, Πατινιώτης.