Ξανά εκεί που δοξάστηκε πριν 25 χρόνια ο Μάκης Κατσαβάκης, για το Εδεσσαϊκός-Κιλκισιακός, ξυπνώντας μνήμες ανόδου στην Α΄ Εθνική!

Ο Μάκης Κατσαβάκης έγινε... θρύλος στον πάγκο του Εδεσσαϊκού, το 1992-1993, μπαίνοντας στο πάνθεον και το "hall of fame" με τη μοναδική ως τώρα άνοδο των Εδεσσαίων στην Α΄ Εθνική

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 14/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Περίπου δυόμιση δεκαετίες πέρασαν από τη μοναδική ως τώρα άνοδο του Εδεσσαϊκού στην Α΄ Εθνική, όπου κρατήθηκαν σερί μια πενταετία. Το 1991-1992 οι Εδεσσαίοι έζησαν πρωτόγνωρες στιγμές, με τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο, τον… αντίπαλο προπονητή την Κυριακή, με τον Κιλκισιακό! Ο Σερραίος τεχνικός γυρνά για ένα ματς-φωτιά εκεί που δοξάστηκε και μάλιστα είχε αναδείξει ως παίκτη τον νυν… πρόεδρο των «τριαινοφόρων», Πέτρο Πασσαλή! «Μάλλον είναι η πρώτη φορά που συναντώ τον Εδεσσαϊκό ως αντίπαλο από τότε» σχολιάζει ο ίδιος στην «ΑRENA PRESS», περιμένοντας κάτι θετικό, μετά τις σερί ήττες από Λαγκαδά και Αλεξάνδρεια. Νέο πρόσωπο θα είναι πιθανότατα ο Δρόσος και αμφίβολοι οι Καρασίμος, Μπελίτσας, Παναγιωτόπουλος, Καθάριος.

«ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ»

Όσο για την ήττα στην Αλεξάνδρεια, ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά της Αλεξάνδρειας, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και βαθμολογικά δικαιώνεται. Εμείς προσπαθήσαμε, να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Στον Κιλκισιακό είμαι τέσσερις μέρες και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Τα  παιδιά κάνανε μία καλή προσπάθεια, όμως δεν έχουμε χρόνο για να αλλάξουμε την κατάσταση. Η ομάδα παίζει με τραυματίες και όταν γυρίσουν τα παιδιά αυτά θα ανασυνταχθούμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Είναι ώρα για ανασύνταξη και δουλειά και αφήνουμε πίσω την ήττα. Τα παιδιά πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι. Η Γ΄ Εθνική είναι μία δύσκολη κατηγορία, υπάρχουν δυσκολίες, είναι μία δύσκολη χρονιά. Εγώ πιστεύω στο υλικό και προχωράμε».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 11:51