Τιμά Κατσαβάκη ο Εδεσσαϊκός, έρχεται «λαβωμένος» ο Κιλκισιακός στην Πέλλα

Τιμά Κατσαβάκη ο Εδεσσαϊκός, έρχεται «λαβωμένος» ο Κιλκισιακός στην Πέλλα

Αναγνωρίζει τις αξίες ο Εδεσσαϊκός, που πριν δυόμιση δεκαετίες έκανε το ιστορικό άλμα για τη Γ΄ Εθνική με τον Κατσαβάκη, τον αντίπαλο τεχνικό την Κυριακή

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του κυριακάτικου αγώνα στην Έδεσσα θα είναι ο Μάκης Κατσαβάκης, τεχνικός του Κιλκισιακού, που οδήγησε τον Εδεσσαϊκό στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του, την άνοδο στην Α΄ Εθνική το 1992. Έτσι, οι «πράσινοι», που δεν ξεχνούν τις αξίες και τιμούν το παρελθόν τους και όσους πρόσφεραν σημαντικά, ανακοίνωσαν ότι θα βραβευτεί ο Σερραίος τεχνικός:

«ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ

Όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας ο Εδεσσαϊκός στην Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Κιλκισιακό θα τιμήσει τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη για την τεράστια προσφορά του στον Σύλλογο με αποκορύφωμα φυσικά την άνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική». Από τους «τριαινοφόρους», ο Ηλίας Σαπάνης συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς τους Λαφαζανίδη, Μεταξά (σταθερά ανέτοιμοι), Τσουμάγκα και Ουζούνη (παραμένουν τιμωρημένοι), θέλοντας συνέχεια στην επιτυχία με τον Πιερικό και πριν τη νέα «μάχη» στο «Φ. Γεντζής» με τον ΑΟ Καρδίας.

«ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ» ΟΙ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ

Στην αντίπερα όχθη, ο Κιλκισιακός που προέρχεται από διαδοχικές ήττες από Ηρακλή, ΑΠΕ Λαγκαδά και Φίλιππο Αλεξάνδρειας, θα ψάξει κάτι θετικό, αλλά απόντες είναι οι Λογγινίδης (τιμωρημένος), Παναγιωτόπουλος, Μίλκας (τραυματίες), αμφίβολοι είναι οι Καθάριος, Δρόσος, Μπελίτσας, ενώ γυρνά ο Καρασίμος.