Νίκες στο κύπελλο για Ξηροπόταμο-Φούφα, αποκλεισμός για Καρπερή

Νίκες στο κύπελλο για Ξηροπόταμο-Φούφα, αποκλεισμός για Καρπερή
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά την ήττα από τον Πανδραμαϊκό (4-0) στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου κέρδισε χθες 2-0 στην έδρα του την Καλλίφυτο για τον θεσμό και την επόμενη αγωνιστική με τα Κύργια θα κριθεί αν πάρει την πρόκριση. Για την ομάδα του Τάσου Λευκόπουλου, που παρατάχθηκε με αλλαγές, σκόραραν οι Μπερούκας (60΄) και Κουμπρόγλου (70΄-στη φωτο). Σύνθεση Ξηροποτάμου: Ζιάκας, Πετρόπουλος (75΄ Γρηγοριάδης), Σταμπουλής, Χριστοφορίδης, Βραμέντζαλης, Κυσσίδης, Καραγκιοζίδης, Αμαραντίδης (58΄ Δημητριάδης), Μπερούκας (69΄ Κέντογλου), Κουμπρόγλου, Παπίτσας (75΄ Κεχαγιάς). Για την κυριακάτικη έξοδο με το Διδυμότειχο δεν

ΑΝΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ

Στους «4» του κυπέλλου Κοζάνης, όπου θα αντιμετωπίσει τους Πόντιους, προκρίθηκε ο Μακεδονικός Φούφα, που κέρδισε στο ρελαντί με 4-0 τον Ερμή Ασβεστόπετρας εκτός έδρας. Για την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, που την Κυριακή έχει ρεπό και ακολούθως φιλοξενεί τη Φιλιππιάδα (τραυματίες Τσώτσος, Κεσκιλίδης, ίσως γίνει φιλικό με Βέροια ή Καρίτσα), σκόραραν οι Δούφας, Μόσχος, Ματούλας (φωτο) και Τσικόπουλος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟ

Θύμα έκπληξης στο κύπελλο έπεσε ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, που αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Πανσουλιακό στο Νέο Σούλι (3-2), αφού το 0-0 έμεινε σε κανονική διάρκεια και παράταση για τις δυο ομάδες. Η ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη (περίμενε πολλά περισσότερα) έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ με τον Γκόγκα, αλλά εντέλει πανηγύρισε αυτή του Γιώργου Κεχλιμπάρη (συνεχίζει στους «4»). Τα πέναλτι: Μπάρδας άουτ, Λεωνίδας 1-0, Γκόγκας 1-1, Τσιακμάκης 2-1, Αγγελίδης 2-2, Σακκάς άουτ, Ζάντσιος σε Μαδένη, Αργυρίου 3-2, Μπίντσης άουτ. Σύνθεση Καρπερής: Μπρόκος, Τουνουσίδης, Ν. Γκάλιος (85΄ Γκλαβίνης), Μάνος, Νέδος, Αγγελίδης, Μπίντσης, Κούτλας (46΄ Μπάρδας), Αλμύρας (46΄ Παπανικολάου), Χρ. Γκάλιος (46΄ Ζάντσιος), Γκόγκας. Για την κυριακάτικη έξοδο με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου αμφίβολος είναι ο Μιντιούρης.