Δουμάνης: «Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πλέον στον Αετό Ορφανού»

Δουμάνης: «Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πλέον στον Αετό Ορφανού»

Ο Φώτης Δουμάνης θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα κόντρα στον ΑΟΚ, τονίζοντας οτι οι διαφορές των...κάτω με την κορυφή δεν είναι μεγάλες

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Από τα κεντρικά πρόσωπα την Κυριακή στο Οφρύνιο θα είναι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Αετού Ορφανού, Φώτης Δουμάνης, που έχει αγωνιστεί στην Καβάλα και την συναντά στο γειτονικό ντέρμπι. Ο 24χρονος Καβαλιώτης μεσοεπιθετικός, που ακόμα θήτευσε σε Ξάνθη, Χανιά, Ορφέα Ελευθερούπολης, Επισκοπή και εσχάτως Δόξα Δράμας, ανέφερε στην «Αθλητική Πρωϊνή»…

Για το ντέρμπι με τον ΑΟΚ: «Είναι ένα Καβαλιώτικο ντέρμπι με τον ΑΟΚ να έχει τη βαριά φανέλα και διαφορετικούς στόχους από μας.  Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος.  Οι δυο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα και έχουν καλή ψυχολογία».

Για την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Δημήτρη Σίτσα: «Σίγουρα έχει ωφελήσει η αλλαγή προπονητή. Κάτι έπρεπε να αλλάξει στην ομάδα και πάντοτε αλλάζει ο προπονητής. Μας ήρθανε τα αποτελέσματα ενώ είχαμε και τύχη που δεν είχαμε στα προηγούμενα ματς αφού δεχόμασταν γκολ από το 85` και μετά.   Τώρα πήραμε 4 βαθμούς στα δυο τελευταία ματς και πλέον έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχουν μεγάλες  διαφορές ανάμεσα στις ομάδες στον 1ο όμιλο.  Παίξαμε με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και δικαιούμασταν ακόμη και τους 3 βαθμούς. Πήγαμε στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που είναι στην τελευταία θέση αλλά κερδίσαμε δύσκολα.  Από την κορυφή μέχρι τις ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία θεωρώ ότι οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες».

Για την κόντρα με την πρώην ομάδα του: «Εντάξει για μένα ο ΑΟΚ είναι μια ομάδα που την έχω στην καρδιά μου. Πέρασα πολύ καλά. Είχαμε χαρές αλλά δυστυχώς δεν αλλάξαμε κατηγορία. Όλα όμως είναι στο ποδόσφαιρο. Τώρα ο ΑΟΚ φαίνεται καθαρά ότι είναι ομάδα του προπονητή. Εχει νεαρά παιδιά που είναι αφοσιωμένα στο τι ζητάει ο προπονητής.  Για μένα είναι φαβορί ο ΑΟΚ για να βγει από τη Γ` Εθνική. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που παίξαμε στο Κύπελλο. Τότε και οι δυο ομάδες έκαναν  ροτέισον.  Τώρα μετράνε οι βαθμοί. Είναι αγώνας πρωταθλήματος. Το Κύπελλο πάντοτε περνάει σε δεύτερη μοίρα.  Δε μας ενδιέφερε σε μεγάλο βαθμό. Εγώ εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και πρώτα απ` όλα να μην υπάρχουν τραυματισμοί». Ο Δημήτρης Σίτσας δεν υπολογίζει μόνο στον Νάκου, ενώ γυρνά ο Μπαμπατζάνης.