Στείρα ισοπαλία στην Πύλο

Στείρα ισοπαλία στην Πύλο

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς Τσικλητήρας Πύλου- Ζάκυνθος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ


Οι Ζακυνθινοί είχαν δοκάρι με το τακουνάκι του Λιάμη στο 10’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπεσού εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Σεντεμέντε στην άμυνα των γηπεδούχων, σούταρε, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Τσικλητήρα, Κόκκαλη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 24’ με το σουτ του Γεωργιόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, αντέδρασαν και είχαν ευκαιρία με τον Όντσβονγκ στο 59’. Στο 60’, ο Τσικλητήρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπίζου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λίγο πριν το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο, όταν το σουτ του Λιάμη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Τσιρογιάννης με βοηθούς του Βασιλόπουλο-Ζουλή (Αχαΐας).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΛΥΛΟΥ (Νίκος Κακαλέτρης): Κόκκαλης, Σβίγγος (53’ Μάραντος), Μπίζος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Γκάι (56’ Ακασού), Γεωργιόπουλος, Τσάτσος, Όντσβονγκ (78’ Ρήγας), Γιαννόπουλος, Πήλιος (82’ Χατζηστάμου).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Διαμαντής, Πέττας Ν. (76’ Μαρίνος), Τριανταφυλλίδης Ν., Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Λιάμης, Κίτος (70’ Βαρούσης), Πέττας Ραφαήλ, Μπεσού, Μαρσελίνιο, Βουτσίτσεβιτς (41’ Βλαδίκας).

(πηγή: sports365.gr)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 18:22