Ακάθεκτος ο Ηρόδοτος!

Ακάθεκτος ο Ηρόδοτος!

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του 8ου ομίλου ήταν ο Ηρόδοτος, που επικράτησε 1-0 του Φωστήρα.

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έτοιμος για… άνοδο είναι ο Ηρόδοτος, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Φωστήρα, στο πιο δυνατό ματς της 7ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου. Πλέον η ομάδα της Αλικαρνασσού βρίσκεται στο +7 από τους διώκτες της και βάζει ψηλά τον πήχη.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη ήταν από την αρχή του αγώνα καλύτερη, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά στο 57’ ο Μωραΐτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και σκόραρε για το 1-0. Στη συνέχεια ο Φωστήρας προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν έβρισκε τους χώρους. Αντίθετα, ο Ετόφ στο 89’ παραλίγο να κάνει το 2-0 για τον Ηρόδοτο, αλλά αστόχησε.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας (Δυτικής Αττικής) και βοηθοί οι Κομισοπούλου (Χανίων), Λιοδάκης (Ρεθύμνου).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης (76’ Κασαπάκης), Αργκιλέσι (90’ Παναγιωτάκης), Ετόφ, Μωραΐτης (84’ Γαρεφαλάκης), Μελισσόπουλος (87’ Καργιωτάκης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Νικολόπουλος (62’ Σιμώσης), Μπιταξής (73’ Ρόκας), Γεροκωνσταντής (62’ Πρίκας), Χαρίτος (82’ Στρίγγας), Μήτκας.

(Πηγή: grandsport.gr)

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 02:06