«Ξεκόλλησε» με τριάρα!

«Ξεκόλλησε» με τριάρα!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησε 3-0 του ΑΠΟΚ Βελούχι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με το τρίποντο κόντρα στο Βελούχι, η ομάδα του Τάκη Παραφέστα "ξεκόλλησε" από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο 20’, οι γηπεδούχοι είχαν διπλό δοκάρι, όταν ο Κούλπας έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Οικονόμου με νέα κεφαλιά έστειλε και πάλι την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 43’, ο Αχιλλέας η προηγήθηκε με την κεφαλιά του Συράκου , ενώ η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε. Στο 48’, ο Βούλγαρης με σουτ έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με το πλασέ του Λόλα. Ο τελευταίος αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στην μητέρα του, που έχασε πριν λίγες ημέρες. Διαιτητής ήταν ο Ρούσης και βοηθοί του οι Αναστασίου-Σακκάς (Θεσσαλίας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης, Αναγνώστης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κούλπας (83' Τλούπας), Κόλα (60' Μίχος), Συράκος, Γκαραγκούνης (81' Χατζής), Βούλγαρης (73' Λόλας).

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος (46' Ρεσίτης), Χαλλής, Πασής, Σιάτρας, Γιαουμπλάρη (32' λ.τ. Μπόγδανος), Κατσαπούρος, Λάπας Ι., Λάπας Ν. (68' Λέρης), Κόλλιας, Κακάβας, Γενιτσαρόπουλος (82' Αθανασόπουλος).

(Πηγή: athleticlarissa.gr)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 19:16