Χορταστικό παιχνίδι στην Ιεράπετρα

Χορταστικό παιχνίδι στην Ιεράπετρα

ΟΦ Ιεράπετρας και Ηλυσιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2.

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στο Βουζουνεράκειο, όπου ΟΦ Ιεράπετρας και Ηλυσιακός προσέφεραν γκολ και θέαμα, για το τελικό 2-2. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 1000 φίλοι των γηπεδούχων δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα. Ο Ηλυσιακός μπήκε δυνατά στο ματς και στο 13’ ο Τσίτσαρης άνοιξε το σκορ στο 13’, ενώ ο Ιωάννου με σουτ στην κίνηση στο 18’, μετά από σέντρα του Λαμπρόπουλου, πέτυχε το 0-2.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 29’, με τον Κορέτα να μειώνει σε 1-2. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΙ πίεζε, αλλά στο 70’ ο Ηλυσιακός κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Τσίτσαρη από τον Κορομηλά. Ο Πιπίνης όμως έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 81’ ο Κορέτα με γυριστό, αριστερό σουτ στο «Γ» αρκετά μέτρα εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Παράπονα από τη διαιτησία του Κουναλάκη, με βοηθούς τους Α. Δασκαλάκη και Ι. Δασκαλάκη (Ηρακλείου) είχαν οι γηπεδούχοι για δύο πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν υπέρ τους.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης (60' Δερμιτζάκης), Καραγιάννης, Μίγγας, Κορομηλάς (70' Λιλάι), Χρηστάκης (65' Τσαλάκου), Πετάσης (46' Χρυσοφάκης), Παπαδόπουλος, Κορέτα, Περάκης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μέξης, Παπαδημητρίου, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης (72' Τσινιάς), Λαμπρόπουλος (75' λ. τρ. Γκέζος), Τσίτσαρης, Ιωάννου (46' λ. τρ. Ρόππας), Τριανταφύλλου, Σουλελές (90' Κατσίβελας).