Ασταμάτητος ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής

Ασταμάτητος ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής

Μια ακόμα νίκη πανηγύρισε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, καθώς επικράτησε 1-0 της Θύελλας Ραφήνας.

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τις καλές του εμφανίσεις συνεχίζει ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, ο οποίος νίκησε στην έδρα του και τη Θύελλα Ραφήνας με 1-0. Η βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με το θέαμα να μην είναι ιδιαίτερα καλό.

Το γκολ των γηπεδούχων το πέτυχε ο Λαζαρίδης στο 15’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των «λιγνιτωρύχων» και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η Θύελλα προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Ντόσκας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χάιρο. Στα τελευταία λεπτά η βροχή που έπεφτε δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν. Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος ο Δημητρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παράπονα από τον διαιτητή ο Τζαμουτζαντώνη (Χίου) είχε ο Διαγόρας για ένα πέναλτι στο 70’ που δεν καταλογίστηκε. Βοηθοί ήταν οι Ν. Καλογερόπουλος, Στεφάνου (Χίου).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρήστος Πελέκης): Χάιρο, Τοπάλι, Κρασουδάκης, Τζόρνταν (56' Παρέλλης) Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τσομπανέλλης, Μαλακός (74' Σεφουλάι), Μιχαλάκης (88' Δ. Παρέλλης), Κατσάμπας.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Σωτηριάδης, Σουλτανίδης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Σένε, Μπότης (65' Αράπης), Μπουντάκης (65' Δημητρίου), Μανουσάκης.

Βαγγέλης Παπαντώνης
sportlesvos.gr

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 21:42