Νίκη-ανάσα για ΠΑΟ Βάρδας

Νίκη-ανάσα για ΠΑΟ Βάρδας

Ο ΠΑΟ Βάρδας επικράτησε 1-0 του Διαγόρα Βραχνέικων.

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΟ Βάρδας, μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Διαγόρα Βραχνέικων και για πρώτη φορά φέτος, βρέθηκε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι στο 52’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Νικολόπουλος βρήκε τον Λιόση, αυτός έπιασε σουτ που κατέληξε στο δοκάρι, και ο Κωνσταντινίδης στην επιστροφή σκόραρε για το 1-0. Ο Διαγόρας προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους. Το έργο έγινε πιο δύσκολο για την ομάδα της Αχαΐας, καθώς στο 74’ ο Μιχαηλίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 90+2’ δεύτερη κίτρινη αντίκρισε και ο Ντόμας του ΠΑΟ Βάρδας.

Διαιτητής ήταν ο Λιάρος και βοηθοί οι Χατζημανώλης, Παναγάκος (Λακωνίας).

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Λιόσης (90' Παλιάτσας), Καρούτης, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης (88' Σιδέρης), Ντόμας, Χούσα (90+1' Μάζης), Κωνσταντινίδης (83' Καλογερόπουλος), Π. Πολίτης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χρήστος Τσίκας): Θωμάς, Παναγόπουλος, Μιχαηλίδης, Λαμπρόπουλος, Ν. Τρίγκας, Α. Τρίγκας, Τριανταφυλλόπουλος (65' Βέρρας), Κυριαζόπουλος (77' Παπαδόπουλος), Κωστής (61' Χριστόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Μούτσα.

(Πηγή: iliaoikonomia.gr)