Είναι «τρελός» ο… Πολωνός, 3-0 ο Νέστος με τον «σιδεροκέφαλο» Καμίλ Κρολ

Είναι «τρελός» ο… Πολωνός, 3-0 ο Νέστος με τον «σιδεροκέφαλο» Καμίλ Κρολ

Ο Πολωνός έκανε τη διαφορά παραγωγικά για τη Χρυσούπολη

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το «δυο στα δυο» έκανε ο Νέστος Χρυσούπολης με τον Σάββα Καρυπίδη στον πάγκο, με το 3-0 επί της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και «έπιασε» την Καβάλα στη δεύτερη θέση (μείον ένα από την κορυφή), περιμένοντας… αγριεμένα το επόμενο ντέρμπι με τον ΑΟΚ εκτός έδρας (την άλλη Κυριακή, αφού την επόμενη δεν υπάρχει δράση). Ηγέτης για το Νέστο ήταν ο Πολωνός «γίγαντας», Καμίλ Κρολ. Ο υψηλόσωμος στράικερ πέτυχε δυο γκολ, στο 26΄ με κεφαλιά στο «Γ» σε σέντρα του Μπαντάνη και στο 80΄ ξανά με κεφαλιά, σε σέντρα του Τσανακτσόγλου για το τελικό 3-0. Ενδιάμεσα για τους γηπεδούχους είχε σκοράρει και ο Κοβάτσης, στο 77΄ με δυνατό σουτ (2-0). Η Χρυσούπολη δεν κινδύνεψε, ενώ είχε ευκαιρίες και με Τσανακτσόγλου (10΄, 18΄ δοκάρι), Κρολ (18΄, 33΄, 53΄), Λαδάκη (57΄ δοκάρι με κεφαλιά), Φραγκούλη (75΄). Διαιτησία: Τσαλουχίδης, Κωτούλας, Ζιγκερίδης (Κιλκίς).

ΝΕΣΤΟΣ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης (82' Παυλακάκης), Λαδάκης (81' Φαμπιόλ), Τσανακτσόγλου (87' Κλοκίδης), Τσάκωνας, Κρολ, Παπαδόπουλος (72' Μαϊδανός), Κοβάτσης.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΊΟΥ: Συνοδινός, Χατζηπαπάς, Παρασκευόπουλος, Μίλερ, Αέφης, Γάιδας (82' Πανουργιάς), Κούτρας, Ανυφαντάκης, Μαυράκης (82' Τσορτανίδης), Κρατσώνης (77' Μουρατίδης), Σαμαράς.