«Ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι ομάδα με μέταλλο νικητή»

«Ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι ομάδα με μέταλλο νικητή»

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά τη νίκη επί του Παναρκαδικού ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, Δημήτρης Μανιατάκος.

από Παύλος Κουστέρης
στις 20/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με ανάρτησή του στο Facebook μέση του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Facebook, ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα κάνει λόγο για παίκτες που έχουν μέταλλο νικητή, που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι αήττητοι, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή και τους οπαδούς που είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Τα καλύτερα έρχονται....

Αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ Βλαχιώτη είναι Ομάδα με μέταλλο νικητή.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ομάδα μας,είναι η μοναδική στον 5ο Όμιλο που διατηρεί το αήττητο,έχει τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας με ανατροπές αποτελεσμάτων και βρίσκεται στην δεύτερη θέση σε απόσταση αναπνοής από τον ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες,τον προπονητή και τους φιλάθλους μας που στέκονται από την πρώτη στιγμή στην Ομάδα μας.

Εμείς κάνουμε το χρέος μας προβάλλοντας τον τόπο μας ,μέσω του ΑΣΤΕΡΑ. Εκπροσωπούμε επάξια την Λακωνία και τον Ευρώτα στην Γ' Εθνική.

Είναι η ώρα μεγαλύτερης στήριξης από τους φιλάθλους και χορηγούς.

Αυτή η Ομάδα έχει μέλλον και προοπτική αρκεί να στηριχθεί πολύπλευρα από όλους τους Λάκωνες και πρωτίστως από την περιοχή μας

Με αυτή την νίκη δώσαμε λίγη χαρά στους πληγέντες κατοίκους και συγχωριανούς μας.

Όλοι μαζί γιατί τα καλύτερα έρχονται....».