Αυτές είναι οι ομάδες που παραμένουν αήττητες στη Γ’ Εθνική

Αυτές είναι οι ομάδες που παραμένουν αήττητες στη Γ’ Εθνική

Μετά τη χθεσινή ήττα του Ατρόμητου στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, λίγες είναι οι ομάδες στην Ελλάδα που παραμένουν αήττητες, έχοντας παίξει έναν μεγάλο αριθμό αγώνων.

από Παύλος Κουστέρης
στις 21/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Αρκετές εξ αυτών προέρχονται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τους 8 ομίλους της κατηγορίας να βρίσκονται ανάμεσα στην 7η και 10η αγωνιστική, τη στιγμή που υπάρχουν ομάδες που ακόμα χρωστούν παιχνίδια και αναμένεται να καλύψουν το χαμένο έδαφος τους επόμενους μήνες.

Αξίζει, λοιπόν, να σημειωθούν οι ομάδες που παραμένουν χωρίς ήττα στη φετινή σεζόν και μάλιστα πολλές εξ αυτών θα ολοκληρώσουν και τον Νοέμβριου χωρίς να έχουν γνωρίζει το αρνητικό αποτέλεσμα.

2ος όμιλος: Αλμωπός Αριδαίας

Εκπληκτική η μέχρι τώρα φετινή πορεία του Αλμωπού Αριδαίας, που χωρίς τυμπανοκρουσίες και με ωραίο ποδόσφαιρο, βρίσκεται στη 2η θέση του 2ου ομίλου έπειτα από 10 αγωνιστικές, σε μια κατηγορία που ξεχωρίζει η παρουσία του Ηρακλή. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχει 5 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 16 γκολ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 6 γκολ παθητικό, όσα δηλαδή έχει και ο Άρης Παλαιοχωρίου, που είναι στην 1η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την Κυριακή (26/11) διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Χαλκιδική.

5ος όμιλος: Αστέρας Βλαχιώτη, Καλαμάτα

Δύο ομάδες δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στον 5ο όμιλο, καθώς και ο Αστέρας Βλαχιώτη και η Καλαμάτα αποτελούν δύο από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της κατηγορίας. Παρ’ όλα αυτά, καμία από τις δύο δεν είναι στην κορυφή, αφού ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι 1ος με 16 βαθμούς. Ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι 2ος έχοντας 4 νίκες και 3 ήττες, έχοντας σκοράρει και 10 γκολ είναι πιο… ιδιαίτερη είναι η περίπτωση της Καλαμάτας. Η «Μαύρη Θύελλα» έχει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ κι αυτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 94’ στο τελευταίο ματς κόντρα στον Παλληξουριακό (1-1). Ωστόσο, επιθετικά χωλαίνει έχοντας σκοράρει μόλις 6 στο φετινό πρωτάθλημα.

6ος όμιλος: Διαγόρας Ρόδου

Αήττητος και δεύτερος ο Διαγόρας Ρόδου στον 6ο όμιλο, που στηρίζεται στην εμπειρία του ρόστερ του και την εξαιρετική αμυντική του συμπεριφορά, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ. Έχοντας παίξει μόλις 6 αγώνες από τους 7 που είχε η πρωτοπόρος Προοδευτική, έχει καταγράψει 4 νίκες, με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παντέλη να ξεκαθαρίζει σε όλους του τόνους, ότι στόχος της ομάδας δεν είναι ο πρωταθλητισμός.

7ος όμιλος: Αήττητος Σπάτων (φωτο)

Τα προγνωστικά που τον ήθελαν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου επιβεβαιώνει ο Αήττητος Σπάτων, καθώς όχι μόνο δεν χάνει, αλλά στις 7 αγωνιστικές έχει μόλις 1 ισοπαλία, αυτή στην έδρα του Παναργειακού με 0-0. Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου κυριαρχεί έχοντας την καλύτερη επίθεση με 11 γκολ, την καλύτερη άμυνα με μόλις 1 γκολ παθητικό από τον Πανθηραϊκό και είναι ήδη στο +5 από τη 2η Χαλκίδα που έχει 14 βαθμούς.

8ος όμιλος: Ηρόδοτος, Ηλυσιακός

Πάρτι για τον Ηρόδοτο στον 8ο όμιλο, αφού είναι 1ος με 19 βαθμούς έχοντας μόλις μία ισοπαλία σε 7 αγωνιστικές. Η διαφορά από τον 2ο –αυτή τη στιγμή- Ατσαλένιο είναι στο +7 και μπορεί προς το παρόν να αισθάνεται… ήσυχος. Μακράν του δεύτερου, ο Ηρόδοτος του Μανώλη Παπαματθαιάκη, έχει την καλύτερη επίθεση με 14 γκολ, ενώ και αμυντικά δεν πάει πίσω, έχοντας μόλις 5 τέρματα παθητικό.

Όσο για τον Ηλυσιακό, έχει ένα ματς λιγότερο και 10 βαθμούς και εν δυνάμει μπορεί να πλησιάσει περισσότερο τους Κρητικούς. Μόλις 2 νίκες και 4 ισοπαλίες έως τώρα στο πρωτάθλημα, που στηρίζεται πολύ στην άμυνά του έχοντας δεχθεί μόλις 3 τέρματα. Αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από τον Ηρόδοτο, έχοντας σκοράρει 8 γκολ σε 6 ματς.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 14:22