Σωτηρόπουλος: «Κάποιοι είχαν βιαστεί να με βγάλουν τελειωμένο»

Σωτηρόπουλος: «Κάποιοι είχαν βιαστεί να με βγάλουν τελειωμένο»

Ως μια ηθική δικαίωση καθώς κάποιοι είχαν βιαστεί να τον χαρακτηρίσουν «τελειωμένο» χαρακτήρισε το τρομερό γκολ που έβαλε κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας ο Γιάννης Σωτηρόπουλος.

από Παύλος Κουστέρης
στις 21/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο άσος του Πανηλειακού που με τη δική του έμπνευση έκρινε το ντέρμπι του 5ου ομίλου συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το ματς της Κυριακής, αποθέωσε τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Κούτση και αναφέρθηκε στο ξέσπασμα που είχε μετά το γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Πατρίς-Σπορ»:

Για το ντέρμπι:

«Όπως ξέρετε λόγω της βαθμολογικής μας συγκομιδής,  ήταν ένα πολύ καθοριστικό ματς για εμάς, καθώς η νίκη ήταν μονόδρομος μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες, από Παναρκαδικό και Βραχνέικα. Το θέλαμε λοιπόν πάρα πολύ, και το πήραμε χάρις στο πάθος που δείξαμε, και την ομαδικότητα που είχαμε! Άλλωστε ο επιμένων πάντα νικά!  Καθώς όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πρώτο τον γκολκίπερ μας , Γιάννη Καπετανάκη, υπερέβαλαν εαυτούς!».

Για τη συμβολή του Γιώργου Κούτση:

«Ο κ. Κούτσης είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου, ζούσε όλη την εβδομάδα που πέρασε για αυτό το ματς, είχε κυριολεκτικά πεισμώσει, και κατάφερε αυτό του πείσμα και το πάθος για τη νίκη, να τα μεταφέρει και σε εμάς, ώστε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που είδατε!».

Για το γκολ που πέτυχε:

«Ομολογουμένως  ήταν  ένα ωραίο συναίσθημα, ίσως… το ωραιότερο της ζωής μου! Καθώς αυτό το γκολ πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φίλους του Πανηλειακού,  λες και πήραμε το πρωτάθλημα, γιατί κάποιοι… είχαν σπεύσει με τις δυο συνεχόμενες ήττες μας, να μας αμφισβητήσουν! Θα έλεγα πως  ήταν μια δικαίωση για εμάς με τη βοήθεια βέβαια και της τύχης (άλλωστε ήταν η τελευταία μας επιλογή στο ντέρμπι), καθώς σε άλλα ματς, όπως τελευταία στα Βραχνέικα, η τύχη μας γύρισε πλάτη».

Για τον Αστέρα Αμαλιάδας:

«Δεν με ξάφνιασε καθόλου, καθώς παρουσιάστηκε έτσι όπως τον περιμέναμε, και είχαμε  δουλέψει όλη την περασμένη εβδομάδα για αυτό! Δηλαδή μια δυνατή ομάδα, με έμπειρους παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες, που μπορεί, και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει, ανεξάρτητα της ήττας στον Πύργο. Άλλωστε  η ομάδα αυτή από το καλοκαίρι έχει βάλει στόχους πρωταγωνιστικούς , κάνοντας πολλές μεταγραφές, και αλλάζοντας ολοκληρωτικά σχεδόν, το περσινό της ρόστερ!».

Για τους λυγμούς του μετά το γκολ:

«Ήταν ένα ξέσπασμα της στιγμής… καθώς ήμουν πολύ φορτισμένος βλέποντας τη μπάλα στο πλεκτό! Καθώς το ματς τελείωνε,  και ο Πανηλειακός θα έπαιρνε αυτή τη μεγάλη νίκη! Επιπλέον όμως ήταν και μια ηθική δικαίωση για μένα, καθώς κάποιοι… έχουν βιαστεί να με βγάλουν τελειωμένο!  Όμως  έχω να δώσω ακόμα πάρα πολλά, και ξέρω μέσα μου ότι έχω τη δύναμη!».

Για το αν αφιερώνει κάπου το γκολ:

«Σίγουρα αφιερώνω αυτό το πολύτιμο γκολ και τη νίκη της ομάδας μου,  στην διοίκηση του Πανηλειακού, και αυτόν τον υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο,  και ήταν για μας ο 12ος  παίκτης μας.  Καλώ  δε, όλους όσους αγαπούν τον Πανηλειακό μας, να έρθουν κοντά μας, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια, που γίνεται στον Πύργο για την ανάκαμψη του Πανηλειακού από πέρυσι, ώστε να ζήσουμε και πάλι, παλιές αξέχαστες στιγμές!».