Γιαννιώτης: «Ανοίγει το δρόμο στους νεαρούς η Καρδία, είχαμε πίστη και επιμονή»

Γιαννιώτης: «Ανοίγει το δρόμο στους νεαρούς η Καρδία, είχαμε πίστη και επιμονή»

Ο Γιαννιώτης της Καρδίας, όπως οι Μάνιος, Παναγιωτίδης, Τσατσαρώνης, Πολυζάς, Καρυδόπουλος, Χότζα, Βασιλειάδης, Τσελεπής είναι τρανά παραδείγματα για... διαμάντια στο τοπικό και πετυχημένο πείραμα νεαρών

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο 20χρονος επιθετικός του ΑΟ Καρδίας, Μανώλης Γιαννιώτης, με θητεία σε Οδυσσέα Κορδελιού και Ομόνοια Σίνδου, άρπαξε από τα… μαλλιά την ευκαιρία ως αλλαγή, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στη Γ΄ Εθνική στη νίκη με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας (2-1 με ανατροπή) και μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τις ευκαιρίες που δίνουν οι «πράσινοι» στο… νέο αίμα από την ΕΠΣΜ.

Ο Γιαννιώτης βρίσκει το «κλειδί» και το πρόσφορο έδαφος για την καταξίωση στην ομάδα του Φώτη Αλεξίου, όπως αρκετοί ακόμα παίκτες από την ΕΠΣΜ, για ένα πετυχημένο πείραμα, ως επιλογή και φιλοσοφία από πρόπερσι: Οι τερματοφύλακες Παναγιωτίδης (Νίκη Μεσημερίου), Παρασκευόπουλος (Νίκη Ευκαρπίας), Αθανασίου (Οδυσσέας Κορδελιού) και οι Τσελεπής (Ποσειδώνας Μηχανιώνας), Καπρίλης (Ιάσων Αυγής), Τσατσαρώνης (Εθνικός Πυλαίας), Πολυζάς (Αχιλλέας Τριανδρίας), Βασιλειάδης (Αναγέννηση Επανομής), Μαρινόπουλος (Αγγελοχώρι), Καρυδόπουλος (Σάντος), Μελίδης (Βασιλικά), Χότζα (Καλλικράτεια, τοπικό Χαλκιδικής), Μπλάτζιος (Γερμανική Ακαδημία) και φυσικά ο επίσης επιθετικός, Παναγιώτης Μάνιος, από την Κρήνη, που πέτυχε ήδη δυο γκολ. Ο Μανώλης Γιαννιώτης εξηγεί στην «ΑRENA PRESS»: «Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη με την Αλεξάνδρεια, το βλέπαμε σαν τελικό το ματς, αφού πέφτουν πολλοί. Μπήκα αλλαγή, βοηθήσαμε για το τρίποντο, το οποίο αφιερώνουμε στον τραυματία Γίδαρο και τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας. Το χάρηκα το γκολ, αλλά κυρίως τη νίκη, που μας δίνει κίνητρο για τη σωτηρία. Το τρίποντο οφείλεται στην πίστη και την επιμονή μας, το θέλαμε παραπάνω, παρότι ήμασταν μέτριοι στο πρώτο μέρος. Πυξίδα της Καρδίας είναι το ταλέντο και η φιλοδοξία. Ανοίγει το δρόμο στους νεαρούς, να αποδείξουμε την αξία μας. Είναι το σκαλοπάτι, το βήμα και το πάτημα για την καταξίωση. Στο τοπικό βρίσκει… λαβράκια, τα εμπιστεύεται και τα αξιοποιεί. Ο κ. Φώτης Αλεξίου δεν κοιτά ηλικίες, ονόματα και βιογραφικά, κρίνει με βάση το γήπεδο και τις προπονήσεις, είναι δίκαιος. Καθρέφτης είναι το γήπεδο, δε μετρούν τόσο μπάτζετ και φανέλες. Έχουμε δυο δύσκολες εξόδους με Εδεσσαϊκό και Καρίτσα, δυο ομάδες που «καίγονται», αλλά είμαστε ψηλότερα. Παντού κυνηγάμε βαθμούς, άσχετα με έδρες. Σε κάποια ματς η απειρία μας στέρησε βαθμούς, όπως με Πιερικό, Μακεδονικό και Ηρακλή, θα ήμασταν ψηλότερα».

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΟΝΕ

Χθες ξεκίνησε η διαδικασία επίστρωσης των ρολών συνθετικού χορτοτάπητα και σε δυο περίπου εβδομάδες το γήπεδο της Καρδίας αναμένεται να είναι ετοιμοπαράδοτο. Σήμερα θα δοθεί αγώνας κυπέλλου στους Νέους Επιβάτες με τον ΠΑΟΝΕ (14.30), με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ για την κυριακάτικη έξοδο με τον Εδεσσαϊκό δεν υπολογίζονται οι Τσατσαρώνης (τιμωρημένος) και Γίδαρος (τραυματίας).