Μόνη που συνεχίζει στο κύπελλο ΕΠΣΜ από τη Γ΄ Εθνική η Καρδία και η «viral» φωτογραφία στο νέο «χαλί»

Μόνη που συνεχίζει στο κύπελλο ΕΠΣΜ από τη Γ΄ Εθνική η Καρδία και η «viral» φωτογραφία στο νέο «χαλί»

"Πετούσαν" από τη χαρά τους οι Κ. Κατσαρός και Κ. Σαμαράς και δεν το έκρυψαν στη φωτο που μοιράστηκαν με όλους στα "social media" στο ανακαινιζόμενο γήπεδο Καρδίας

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πιο έμπειρη και ποιοτική η Καρδία, «άλωσε» με 2-0 τους Νέους Επιβάτες κόντρα στον ΠΑΟΝΕ για το κύπελλο ΕΠΣΜ και συνεχίζει την πορεία της, ως μοναδική εκπρόσωπος της Γ΄ Εθνικής στο θεσμό.

Θετικά ανταποκρίνεται με δυο… καρπούζια στη «μασχάλη» η ομάδα του Φώτη Αλεξίου, που ένα τριήμερο μετά τη νίκη με το Φίλιππο Αλεξάνδρειας και πριν την κρίσιμη έξοδο της Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό (απόντες Τσατσαρώνης, Γίδαρος, Αθανασίου), κέρδισε στον Μπαξέ με ροτέισον. Οι «πράσινοι» έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, για φρεσκάδα και για να πάρουν ανάσες οι βασικοί, όπως και ευκαιρίες κάποιοι νεαροί και «ρεζέρβες». Ο ΠΑΟΝΕ εείχε δοκάρι με τον Λημνιό στο 37΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα δυο γκολ σε πέντε λεπτά, στο 67΄ με τον Βερνάρδο (σουτ 0-1) και στο 72’ με τον Βελισσάρη (0-2, πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννιώτης). Η Καρδία είναι η μόνη ομάδα Γ΄ Εθνικής που συνεχίζει στο θεσμό, ενώ ολοκληρώθηκε κατά το ήμισυ η επίστρωση του νέου συνθετικού χορτοτάπητα στο «σπίτι» της ομάδας, που σύμφωνα με τον εργολάβο θα είναι έτοιμο για χρήση σε 20 μέρες. Της ευκαιρίας… άδραξαν ο πρόεδρος Κώστας Κατσαρός και ο γενικός αρχηγός, Κώστας Σαμαράς, που πιστοί σε ότι υποσχέθηκαν ξάπλωσαν για… φωτογραφία-viral στο νέο αγωνιστικό χώρο-χαλί. Η χαρά, η δικαίωση και η ανακούφισή τους για τις τελευταίες εξελίξεις δεν κρύβεται. Και όχι άδικα…

ΠΑΟΝΕ: Αλοπούδης, Μαυροτέλης, Παπαντωνίου, Σαχίνης, Κουμπατίδης, Λημνιός, Σαλούκας, Σταυρινόπουλος (55’ Ζηλιαχωβάλης), Πετρίδης (81΄ Τσώλης), Κωνσταντίνου, Πολυκράτης (78΄ Ραβονίκου).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Παρασκευόπουλος, Τοπαλίδης (74΄ Κωνσταντινίδης), Μελίδης, Μπιμπισίδης, Καπρίλης, Βελισσάρης, Γιαννιώτης, Μάνιος (60΄ Δημητρακόπουλος), Δαμουλάκης, Χότζα (69΄ Μπλάτζιος), Τσελεπής (60΄ Βερνάρδος).