Εκτός Κυπέλλου ο Αγροτικός Αστέρας με τα… δεύτερα, 4-3 ο ΠΑΟ Κουφαλίων

Εκτός Κυπέλλου ο Αγροτικός Αστέρας με τα… δεύτερα, 4-3 ο ΠΑΟ Κουφαλίων

Το πάλεψε ο Αστέρας με αρκετές αλλαγές, αλλά αποκλείστηκε από την έμπειρη ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη, ενός προπονητή πάντα αγαπητού στον Εύοσμο

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο πρωτοπόρος της Α1 ΕΠΣΜ ΠΑΟ Κουφαλίων «πέταξε» εκτός κυπέλλου τον Αγροτικό Αστέρα και παρά τη μια κατηγορία διαφορά έδειξε με το 4-3 έχει τα φόντα να βρεθεί και εκείνος στη Γ΄ Εθνική, ενώ οι «πράσινοι», που έπαιξαν με πολλές αλλαγές, επικεντρώνονται αποκλειστικά στην προσπάθεια σωτηρίας στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων», Γιώργος Φοιρός τιμήθηκε από τους γηπεδούχους (δια του αρχηγού Κώστα Χαριζάνη) για την προσφορά του, ενώ κεντρικό πρόσωπο ήταν ο προπονητής των Κουφαλίων, Ανέστης Τσιτενίδης, που έχει συνδεθεί με τον Αγροτικό. Για τους γηπεδούχους, που άφησαν εκτός αποστολής τους έμπειρους Μαργαρίτη, Κοντσίδη και Παπατζίκο και είχαν αρκετές φάσεις ακόμα, σκόραραν οι Αθανασιάδης (4΄ με μακρινό σουτ 1-0), Αϊβάζης (25΄ με καρφωτή κεφαλιά το 2-0), Ματζιούνης (29΄ 3-0 με σουτ) και Τσακίρης (4-1 στο 75΄ με δυνατό σουτ). Για τον Αστέρα δυο γκολ πέτυχε ο Ατζαμιδάκης (42΄ με σουτ για το 3-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου και στο 90΄ με πέναλτι που έκανε ο Κύρου, για το τελικό 4-3) και ένα ο Μαντζίρης (85΄ με σουτ για το 4-2). Από τους φιλοξενούμενους δεν χρησιμοποιήθηκαν πολλοί βασικοί (Προβατίδης, Αγτζίδης, Χατζόγλου, Παπουτσής, Κάμπας, Ζώτος, Μερτζάνης, Ντουνιάς), με τον Γιώργο Φοιρό να τονίζει ότι το κύπελλο δεν ήταν στόχος, αλλά άλλες οι προτεραιότητες και τον ενδιέφερε πρωτίστως η αξιολόγηση νεαρών, ενόψει της συνέχειας αλλά και του Γενάρη. Πλέον, η ομάδα του Ευόσμου, που την Κυριακή έχει ρεπό για τον πρώτο γύρο, στρέφεται στον εντός έδρας «τελικό» της Τετάρτης με τον Κιλκισιακό (τιμωρημένος ο Ζαχαράκης, πιθανή η επάνοδος Πιστόπουλου).

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: Κύρου, Χαραλαμπίδης (82΄ Μποχωρίδης), Αϊβάζης, Χαριζάνης, Λιόντας, Γαβανάς, Αθανασιάδης (90΄ Μαρμαρίδης), Τσακίρης, Μαντζιούνης (78΄ Κατσιπίδης), Υψηλός, Θωμαϊδης (60΄ Λαζαρίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Χατζηβασιλάκης, Ιωαννίδης, Ζουλούμης, Μήτογλου, Γεωργιάδης, Κουκουλέκης (46΄ Κεχαγιάς), Κουτούσης (73΄ Χρήστου), Αποστολίδης, Ατζαμιδάκης, Καπρέτσος (46΄ Μαντζίρης), Γανωτάκης (46΄ Χειρίτραντας).

φωτο e-koufalia