Αβαντάζ για Φίλιππο Αλεξάνδρειας, 2-1 τη Νάουσα με ανατροπή στο κύπελλο Ημαθίας

Αβαντάζ για Φίλιππο Αλεξάνδρειας, 2-1 τη Νάουσα με ανατροπή στο κύπελλο Ημαθίας

Ο Τριανταφυλλόπουλος από μοιραίος, με χαμένο πέναλτι, έγινε... ωραίος στις καθυστερήσεις, σκοράροντας για τον Φίλιππο

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θύμα ανατροπής έπεφτε την Κυριακή στη Ραιδεστό με την Καρδία για το πρωτάθλημα ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, αλλά χθες… πλήρωσε με ίδιο «νόμισμα» τη Νάουσα, κερδίζοντας 2-1 εντός με ολική επαναφορά, στο ντέρμπι για το κύπελλο Ημαθίας. Οι «πράσινοι» έκαναν βήμα πρόκρισης, με προβάδισμα ενόψει του αγώνα ρεβάνς στην έδρα των Ναουσαίων σε δυο εβδομάδες (με φόντο την πρόκριση στους «4»). Οι δυο ομάδες βέβαια έπαιξαν με αρκετές διαφοροποιήσεις στις συνθέσεις τους, καθώς έχουν κρίσιμα ματς την Κυριακή, η Αλεξάνδρεια εντός με Μακεδονικό, η Νάουσα εκτός με ΑΠΕ Λαγκαδά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τρύφωνα Νίκου στο 38΄, για να ισοφαρίσει η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου στο 87΄ με τον Πιπιλιάρη και να φτάσει στο τελικό 2-1 στο 92΄ με τον Τριανταφυλλόπουλο. Στο 62΄ ο Νομικός είχε αποκρούσει πέναλτι του Τριανταφυλλόπουλου, ενώ για να προκριθεί η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη θέλει νίκη με δυο γκολ, αφού με το σύστημα της ΕΠΣ Ημαθίας δεν μετρά ως… διπλό το εκτός έδρας γκολ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Κούζας, Πιπιλιάρης, Αργυρίου, Δημητρίου (46΄ Τάχος), Πέικος, Καρατζάογλου, Τριανταφυλλόπουλος, Δημητρουλόπουλος (46΄ Ταλαίπωρος), Δαδάκος, Ραχίμ (82΄ Κόλα), Μυλωνάς (51΄ Κούμπουλα).

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Καψάλης, Τούφας, Δίντσης, Γιαννόπουλος, Τόσιος (85΄ Ευθυμιάδης), Μουρατίδης, Νίκου (73΄ Κερμανίδης), Μτσεντλισβίλι (62΄ Μουρίκι), Ζούρκος (62΄ Χατζόπουλος), Μαντώς.