«Χώρισε» με Στεργίου ο Απόλλων Παραλιμνίου

«Χώρισε» με Στεργίου ο Απόλλων Παραλιμνίου

Μείον ένα παίκτη αριθμεί το ρόστερ του Απόλλωνα, καθώς ο Στεργίου επιστρέφει στη Γερμανία για μόνιμη εγκατάσταση

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου αποτελεί ο μεσοεπιθετικός, Χρήστος Στεργίου, ομογενής που ήρθε στο φινάλε των μεταγραφών από τον Αιγινιακό και γυρνά στη Γερμανία για μόνιμη εγκατάσταση. Την Κυριακή δεν υπάρχει δράση για τους Σερραίους, που σε δυο Κυριακές παίζουν με τον Ορφέα στην Ξάνθη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τη δεύτερη φετινή νίκη θα διεκδικήσει η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, εντός με την Καρίτσα, χωρίς τους Δρόσο, Μίλκα, Παναγιωτόπουλο και με νέο πρόσωπο τον Λογγινίδη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Με νέα πρόσωπα τους Γκουντρουμπή, Ουαταρά, αμφίβολο τον Τουλκερίδη και ξανά απόντες τους Καραγκούνη, Λαζαρίδη και Λαμπίρη, η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ετοιμάζεται για το «3Χ3» εντός με τα Τρίκαλα Ημαθίας, των παλιών γνώριμων Τερζή-Ποτουρίδη.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Χωρίς τους Ραπτόπουλο, Γούτσιο και Μητράκα, η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα θα διεκδικήσει κάτι θετικό στη δύσκολη «εξόρμηση» με τον Κιλκισιακό, μετά την ήττα από τον Πιερικό και το ρεπό.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Την τρίτη σερί νίκη θα διεκδικήσουν εντός με τον Πανλευκάδιο οι «γουναράδες», για να συνεχίσουν την αντεπίθεση, με τον Νίκο Εμμανουηλίδη να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Μηλιάτη, Πατσίκα, Βενέτη, Χασάι.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού γυρνά από τιμωρία και ο στόπερ Αλέξης Αποστολάς, η ομάδα της Χαλκιδικής θέλει νίκη στο ντέρμπι εντός με τον αήττητο Αλμωπό Αριδαίας, για να παρατείνει τη… διαμονή στο «ρετιρέ».

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Έξοδος κινδύνου για τους Φλωρινιώτες, την Κυριακή στη Λευκάδα με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη, χωρίς απουσίες καθώς γυρνούν οι Σερσέμης και Πασχαλίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Με… φορτισμένες «μπαταρίες» μετά το ρεπό, η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη φιλοξενεί την Κυριακή τον Εθνικό Φιλιππιάδας, χωρίς τον τραυματία Τσώτσο και με αμφίβολο τον Κεσκιλίδη.