«Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον Παναρκαδικό»

«Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον Παναρκαδικό»

Τις φήμες που ήθελαν τον Παναρκαδικό να εξετάζει την πιθανότητα να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή διέψευσε το μέλος του ΔΣ, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

από Παύλος Κουστέρης
στις 24/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε με αφορμή την αλλαγή πρόεδρου στην ομάδα, καθώς ο Θοδωρής Κουτσανδρέας διαδέχθηκε τον Νώντα Ψυχογιό που παραιτήθηκε από τη θέση του, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον προπονητή, Γιώργο Αντωνόπουλο, ενώ μίλησε και για την παρουσία του Δημήτρη Μποροβήλου στο πρόσφατο ΔΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Arcadia 93,8»:

«Ο κ. Ψυχογιός υπέβαλε πριν λίγες μέρες την παραίτηση σου και αυτό ήταν και το μοναδικό θέμα που συζητήθηκε στο τελευταίο Δ.Σ της ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας παραμένει ενωμένη παρά την παραίτηση του προέδρου ο οποίος θα συνεχίσει να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Αυτή η αλλαγή δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας συνεχίζουμε όλοι. Τίποτα δεν πάει πίσω στα της ομάδας.

Χθες μάλιστα ολοκληρώθηκε και η πληρωμή των ποδοσφαιριστών και η ομάδα συνεχίζει ενωμένη για να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ενημερώσω άπαντες ότι η συνεργασία με τον Αστέρα συνεχίζεται και ενδυναμώνεται. Στο τελευταίο Δ.Σ ο Δημήτρης Μποροβήλος έδωσε το παρόν και επιβεβαίωσε αυτήν την συνεργασία. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή.

Η διοίκηση στηρίζει τον Γιώργο Αντωνόπουλο και ολό το τεχνικό team. Βλέπουμε όλοι ότι η ομάδα έχει ποιότητα και προσπαθεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο άρα δεν υπάρχει καμιά συζήτηση σχετικά με αλλαγή προπονητή αλλά και ποδοσφαιριστών.

Τέλος, θέλω να πω σε όλους ότι η διοίκηση προχωρά ενωμένη χωρίς κανένα πρόβλημα και οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να προσπαθούν να ανεβάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα».