Προσπάθειες για βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στον Αστέρα Αμαλιάδας

Προσπάθειες για βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στον Αστέρα Αμαλιάδας

Το βλέμμα και πάλι στο πρωτάθλημα στρέφεται από τεχνική ηγεσία και παίκτες στον Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς η εύκολη επικράτηση επί του ΑΟ Χαβαρίου για το Κύπελλο τους βοήθησε να βελτιωθεί λίγο το κομμάτι της ψυχολογίας.

από Παύλος Κουστέρης
στις 24/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Αχαϊκή και ειδικότερα εναντίον του Πανηλειακού, που υπήρχαν και έντονα παράπονα από τη διαιτησία, είχαν επηρεάσει έως κάποιο βαθμό το «στρατόπεδο» του Τίμου Καββακά, αλλά χωρίς να υπάρχουν κλυδωνισμοί.

Άλλωστε, η ομάδα της Αμαλιάδας είναι στην 1η θέση του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και δεν υπάρχει λόγος πανικού, με τον στόχο να είναι πλέον η επιστροφή στις νίκες, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας, που προέρχεται από δύο νίκες, εκμεταλλευόμενος πλήρως την έδρα του.

Αν υπάρχει ένας προβληματισμός, αυτός αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, καθώς οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων εβδομάδων σε συνδυασμό με τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις που φιλοξενούνται στο γήπεδο, έχουν καταπονήσει το χορτάρι. Για αυτό το λόγο, τα γήπεδα στην Αμαλιάδα έχουν κλείσει για τρεις μέρες λόγω ραντίσματος, ως μία άμεση κίνηση ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.