Φιλική ισοπαλία με συμπεράσματα για Αήττητο Σπάτων και Εθνικό

Φιλική ισοπαλία με συμπεράσματα για Αήττητο Σπάτων και Εθνικό

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αήττητο Σπάτων και τον Εθνικό, που έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς που φυσικά το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα.

από Παύλος Κουστέρης
στις 24/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο των Σπάτων και χωρίστηκε σε χωρίστηκε σε τέσσερα ημίωρα χωρίς να αναδείξει νικητή, αφού το 1-1 που διαμορφώθηκε προς το τέλος της 2ης περιόδου παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Κωνσταντίνου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Κωστόπουλο, λίγο πριν από το τέλος της 2ης περιόδου.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Λέτσο, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Τζάκσον Τσιλιγγίρης, Δουκάκης, Φαρινόλα, Κρητικός, Κατσικογιάννης, Ρουσάκης. Μιχελής, Βιδάλης, Καινουργιος, Μωυσιάδης, Σκούμας Γκούμας, Νικλητσιώτης, Ηρακλής, Τσίρος, Τσέπας, Σκαφίδας, Λαζάρου, Κωνσταντίνοφ.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Κρητικός, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Ρομάνο, Μισέλ, Μακρυγιάννης, Κατσικοκέρης, Παυλάκης. Έπαξιαν ακόμη οι Βουτσινάς, Πίσσας (75′ Γιαταγαννάκης), Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μπένα, Κατίδης, Λεωνιδόπουλος, Χατζησάββας, Καραλής, Κομνηνός, Μάναλης, Γιουσεφ.

*φωτογραφία από το σάιτ του Εθνικού

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 20:03