«Κληρώνει» για τον πάγκο στον Καμπανιακό, με Μαντζούνη αύριο με Ηρακλή

«Κληρώνει» για τον πάγκο στον Καμπανιακό, με Μαντζούνη αύριο με Ηρακλή

Συνεχίζει τα διαρκή ραντεβού με προπονητές η διοίκηση του Βασίλη Παπαντωνίου, χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα στον διάδοχο του Χρήστου Ζίφκα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 25/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Άμεσα ξεκαθαρίζει το τοπίο για το νέο τεχνικό του Καμπανιακού, με υποψήφιους τους Γιάννη Πετράκη, Θόδωρο Γυφτάκη, Δημήτρη Μπουγιουκλή, χωρίς να αποκλείεται άλλη έκπληξη. Στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε ο Γιάννης Κατσαρός, στη λίστα προστέθηκε ο Βασίλης Τραϊανόπουλος, ενώ «βγήκε» από αυτή ο Κώστας Πολυχρονίδης, που είναι στον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης. Υπηρεσιακός αύριο με τον Ηρακλή τελικά θα είναι ο γυμναστής, Χρήστος Μαντζούνης (μέλος του Δ.Σ.), λόγω άλλων υποχρεώσεων του Γιώργου Ταλιχμανίδη. Απόντες θα είναι οι Ρακαβίνας, Μπιτζικόπουλος, αμφίβολος ο Χατζηβασιλειάδης, ενώ γυρνά ο Χριστοδουλίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Με «στοίχημα» τη διαφύλαξη και επέκταση του αήττητου σερί, ή και το διπλό προσπέρασης στην κορυφή, θα παραταχθεί αύριο στη Χαλκιδική με τον Άρη Παλαιοχωρίου η ομάδα της Πέλλας. Απών για τον Γιώργο Τυριακίδη είναι ο Ιορδανίδης και αμφίβολος ο Πετρίδης.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Με μεγάλο κίνητρο να «σπάσει» το αήττητο σερί του Αλμωπού Αριδαίας και να παραμείνει στο… θρόνο, φιλοξενούν αύριο οι Χαλκιδικιώτες την ομάδα της Πέλλας. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Λεωνίδα Μπίλη, αφού γυρνά και ο Αποστολάς.

ΝΑΟΥΣΑ: Να αντιδράσει θετικά, μετά τις ήττες από Ηρακλή (πρωτάθλημα εντός) και Φίλιππο Αλεξάνδρειας (κύπελλο εκτός) φιλοδοξεί αύριο η ομάδα της Ημαθίας, στη δύσκολη έξοδο με την ΑΠΕ Λαγκαδά και χωρίς απουσίες.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Το δεύτερο διπλό θα διεκδικήσει αύριο με τον Εδεσσαϊκό η ομάδα του Φώτη Αλεξίου («άλωσε» μόνο τη Χαλάστρα), με απόντες τους Τσατσαρώνη, Γίδαρο και Αθανασίου.

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ

Με νέα πρόσωπα τους Κιόρτση, Ουζούνη και Κάρτζιο, αλλά χωρίς τους Λαφαζανίδη, Τσουμάγκα (τελευταία αγωνιστική ποινής) και Μεταξά, ο Εδεσσαϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία για τον αυριανό «τελικό» με την Καρδία εντός. Οι «πράσινοι», που ήδη αναζητούν έμπειρες λύσεις για τις μεταγραφές του Γενάρη, ποντάρουν στην έδρα για να φτάσουν στο δεύτερο τρίποντο στα τρία σερί ματς στην Έδεσσα, πριν την έξοδο της Τετάρτης με τον Μακεδονικό.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Χωρίς προβλήματα, αφού γυρνά και ο Σκοπελίτης, υποδέχονται αύριο τον Μακεδονικό οι «πράσινοι» της Ημαθίας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Χωρίς τους Δρόσο, Παναγιωτόπουλο και Μίλκα, αλλά με τον Λογγινίδη να επανέρχεται, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα κυνηγήσει αύριο τη δεύτερη φετινή νίκη, εντός με την Καρίτσα.

ΚΑΒΑΛΑ: ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο.Καβάλα.

Σε ήρεμο τέμπο κυλά το Σαββατοκύριακο για την Καβάλα, με διήμερο ρεπό ενόψει έλλειψης υποχρεώσεων. Δοθείσης ευκαιρίας, ο τεχνικός του ΑΟΚ, Κώστας Ανυφαντάκης, έκανε ταξίδι-αστραπή στην Κρήτη για οικογενειακούς λόγους, ενώ οι «Αργοναύτες» σκέφτονται την επάνοδο στις νίκες στο ντέρμπι της άλλης Κυριακής, εντός με το Νέστο Χρυσούπολης, χωρίς ιδιαίτερες απουσίες.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Με νέο πρόσωπο τον Ζαφειρίδη και απόντες τους Διαμαντίδη (συμπλήρωσε κάρτες) και Τσιαμπάζη (παραμένει τραυματίας), οι «πράσινοι» του Κώστα Βελιτζέλου θα κυνηγήσουν το διπλό αύριο με τον Φίλιππο στην Αλεξάνδρεια, για να διατηρήσουν την επαφή με την κορυφή.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΥΡΓΙΑ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ

Φωτογραφία του Μεγας Αλεξανδρος Ξηροποταμου.

Υποχρεώσεις για το κύπελλο (3η αγωνιστική) έχει σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, εντός με την ΑΕ Κυργίων (15.00) και μετά την ήττα από τον Πανδραμαϊκό και τη νίκη με την Καλλίφυτο, θα ξεκαθαρίσει αν συνεχίσει ή αποκλειστεί. Ο Τάσος Λευκόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Δημητριάδη, Κεχαγιά και Χριστοφορίδη (οι περισσότεροι βασικοί θα παίξουν, αφού αργεί το ματς εντός με τον Άρη Αβάτου την άλλη Κυριακή).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Με δέλεαρ το «3Χ3», για να συνεχιστεί η αντεπίθεση, η ομάδα της Κατερίνης φιλοξενεί αύριο τον «πληγωμένο» Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Ο Γιώργος Καμπερίδης ποντάρει στην επάνοδο των Γκουντρουμπή και Ουαταρά, ενώ θα λείψουν ξανά οι Τουλκερίδης, Καραγκούνης, Λαμπίρης και Λαζαρίδης.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Βαθμό ή βαθμούς στην κρίσιμη «μάχη» στο Κιλκίς θα αναζητήσουν αύριο οι «κιτρινόμαυροι» της Πιερίας, με απόντες τους Ραπτόπουλο, Γούτσιο, Μητράκα (τραυματίες) και αμφίβολους τους στρατευμένους Δαλαμήτρα-Τσιλεγκερίδη.

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Με απόντες τους τραυματίες Τσορλίνη-Πασχαλίδη, αμφίβολο τον Περπερίδη (ίσως βρεθεί πάλι στα δοκάρια ο Ψαρράς), αλλά με νέο πρόσωπο τον Σερσέμη, θα κυνηγήσουν κάτι θετικό αύριο οι Φλωρινιώτες, στη δύσκολη έδρα του πρωτοπόρου Τηλυκράτη Λευκάδας.