Κατικαρίδης: «Πολύ χολωμένος, όλα ανοιχτά για μένα, να με στηρίξει η διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδά!»

Κατικαρίδης: «Πολύ χολωμένος, όλα ανοιχτά για μένα, να με στηρίξει η διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδά!»

Ο Κατικαρίδης ξέσπασε και πέρασε στην αντεπίθεση για όσα ακούστηκαν τελευταία, λύνοντας δημόσια τη σιωπή του για την ΑΠΕ Λαγκαδά

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 25/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι «ψίθυροι» του τελευταίου διαστήματος για ενδεχόμενη πρόσληψη άλλου τεχνικού διαδόθηκαν με μορφή… χιονοστιβάδας και έκαναν πυρ και μανία τον προπονητή της ΑΠΕ Λαγκαδά, Αλέξανδρο Κατικαρίδη, ο οποίος έδωσε τη δική του διάσταση μιλώντας αρχικά στην «ΑRENA PRESS» και συμπληρωματικά στο «pamebala.gr».

Ο Κατικαρίδης… ακούει αρκετά και περνά στην αντεπίθεση, τονίζοντας έξαλλος ότι πρέπει να στηριχθεί δημόσια: «Οι φήμες που διασκορπίστηκαν και δεν ξέρω από πού προέρχονται, διαπιστώνω οτι είναι αληθινές, έχουν υπόσταση! Αυτά κάπου αποσκοπούν. Είμαι πολύ χολωμένος, κάνουν κακό στην ομάδα και τους παίκτες. Θεωρώ προσβλητικά αυτά που ακούγονται, αναιρούν το έργο μας που επιδείξαμε από πέρυσι εγώ και η ομάδα της ΑΠΕΛ. Δεν γίναμε ξαφνικά από καλύτεροι οι… χειρότεροι, ούτε εγώ, ούτε το ρόστερ. Αφήνω όλα τα ενδεχόμενα πιθανά, τα σκέφτομαι όλα, η διοίκηση πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση της, να με στηρίξει εκείνη και ο κόσμος, εμένα και τους παίκτες. Όσο είμαι εδώ και όσο μπορώ, εγώ θα στηρίξω τους παίκτες, που με αγαπούν και με εκτιμούν γιατί είμαι αξιοπρεπής. Ποτέ δεν ήμασταν φέτος υποδεέστεροι από κανέναν αντίπαλο, βάσει εικόνας και ευκαιριών, είχαμε εις βάρος μας αρκετές διαιτησίες. Ακόμα είναι αρχή, με δυο νίκες είσαι στην κορυφή. Και οι αντίπαλοί μας ξέρουν ότι δεν μας αρμόζει αυτή η πλασματική θέση. Έχουμε έμπειρους και νεαρούς παίκτες, με καλύτερο προγραμματισμό μεταγραφικά σε καίριες θέσεις θα ήμασταν ψηλότερα. Η διοίκηση μπορεί να αποφασίζει ότι θέλει. Εμείς από πέρυσι πετύχαμε πρωτόγνωρα πράγματα για την ΑΠΕΛ, συνδυασμό πρωταθλητισμού και ανάδειξης νεαρών παικτών».

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ… ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ Η΄ ΖΗΛΕΥΟΥΝ!»

Για να καταλήξει ο Αλέξανδρος Κατικαρίδης: «Πέρυσι διαχειρίστηκα ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες και δύσκολους σε χαρακτήρα με απόλυτη επιτυχία. Φέτος με τις όποιες αλλαγές και με αυτό το δυναμικό που συμπληρώθηκε 30 Οκτωβρίου, κατάφερα να κυριαρχούμε στο μεγαλύτερο μέρος, πράγμα που μόνο μια ομάδα δουλεμένη, με αντοχές και ταυτότητα μπορεί να κάνει. Πάντως σίγουρα δεν μπορώ να γίνω… Χάρι Πότερ! Όλα επηρέασαν την ΑΠΕΛ, αλλά όπως λέω πάντα στους παίκτες μου, στα δύσκολα φαίνονται οι δυνατοί. Όποιος αναφέρει ως τυχαία αυτά που πέτυχε ο Λαγκαδάς επί των ημερών μου, είναι άσχετος και μάλλον στεναχωριέται ή ζηλεύει, θέλοντας να ρίξει το επίπεδό μου και της ομάδας στο δικό τους!». Για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τη Νάουσα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντουτσαρίδης και Κοντέων.