Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Κρανούλας

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Κρανούλας

Αγχώθηκε, αλλά τελικά η Δόξα Κρανούλας επικράτησε 2-1 του Αστέρα Παραποτάμου.

από Παμε Μπάλα
στις 26/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά από δύο αγωνιστικές, η Δόξα Κρανούλας βρήκε ξανά τον δρόμο της επιτυχίας και νίκησε 2-1 τον Αστέρα Παραποτάμου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά έχασαν αρκετές ευκαιρίες και κινδύνεψαν με νέα απώλεια βαθμών.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες. Στο 29’ όμως ο Χριστακόπουλος με μπαλιά βρήκε τον Γκέκα, ο οποίος ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε για το 1-0. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ ο Πανταζής εκτέλεσε το φάουλ και ο Γιαννακός με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Ακολούθησαν αρκετές φάσεις για τους οράνιε και στο 83’ ο Νιτσιάκος με προβολή πέτυχε το 2-1. Στο 90’ ο Τσουμάνης έχασε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ για τη Δόξα, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Σιδερίδης Β. και βοηθοί οι Πρεσπάρης και Σιδερίδης Χρ. (Καστοριάς).

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Μαρμούτας (63' Ριστάνης), Πάσχος, Μιχάλης, Νάσιος, Παρχαρίδης (88' Νούγιας), Τσουμάνης, Τσιέπας (74' Τσουλιάης), Χριστακόπουλος (82' Νιτσιάκος), Γκέκα, Ζδράδος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (Σωτήρης Σωτηρίου): Πάντος, Μπάρκας, Πανταζής, Καρράς, Σουλιώτης (86' Γιάκης), Μητσέλος, Γιαννακός, Παπανδρέου, Κώτσιας (76' Διαμάντης), Νάκος, Πανάγος (4' λ.τρ Καλέσης).

(ΠΗΓΗ: sportsioannina.gr)