Σπουδαία νίκη ο Αμβρυσσέας

Σπουδαία νίκη ο Αμβρυσσέας

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε 2-1 στο Δίστομο από τον μαχητικό Αμβρυσσέα.

από Παμε Μπάλα
στις 26/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την εκπληκτική του πορεία στη Γ’ Εθνική συνεχίζει ο Αμβρυσσέας, ο οποίος υπέταξε στο Δίστομο και τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ηλία Λιόντου ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ελαφρώς καλύτερος στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά χωρίς να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις. Στο 20’ όμως ο Δ. Κόκας έπαιξε το ένα-δύο με τον Ευθυμιάδη και ο τελευταίος με σουτ πέτυχε το 0-1. Η αντίδραση του Αμβρυσσέα δεν άργησε και στο 34’ ο Χίσι με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 36’ ο διαιτητής Φώτης ακύρωσε τέρμα του Τόσκα για τους φιλοξενούμενους για φάουλ στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι, με τον Ολυμπιακό να μην απειλεί ιδιαίτερα. Το γκολ της νίκης για τον Αμβρυσσέα πέτυχε ο Χίσι στο 90+3’ με κοντινή κεφαλιά, μετά από μακρινή σέντρα του Μεταλλινού, για το 2-1, που πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Διαιτητής ήταν ο Φώτης και βοηθοί οι Αργύρης, Δάλλας (Εύβοιας).

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Ηλίας Λιόντος): Ντένσεφ, Μαργαρίτης, Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Γιαλαμίδης, Βαγγέλι, Ντος Σάντος, Χίσι, Κωστούλας (85' Μεταξούλης), Σούκιας (79' Σχίζας), Μανιδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κώστας Μπράτσος): Κούτσικος, Γελαδάρης, Καραμπάς, Νόνης, Παπαϊωάννου, Τόσκας, Δ. Κόκας, Βασίλιεβιτς (53' Μέμος), Αλαμάνης (59' Σεχολάρι), Ευθυμιάδης (73' Λούγκος), Βαρούχας (79' Σέττος).

ΠΗΓΗ: goalpost.gr