Καταιγίδα ο Θεσπρωτός

Καταιγίδα ο Θεσπρωτός

Ξέσπασε ο Θεσπρωτός κόντρα στον Σκουφά Κομποτίου, τον οποίο σκόρπισε με 5-1.

από Παμε Μπάλα
στις 26/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σαρωτική ήταν η εμφάνιση του Θεσπρωτού, καθώς διέλυσε με 5-1 τον Σκουφά Κομποτίου. Αυτή ήταν η πιο ευρεία νίκη της ομάδας της Ηγουμενίτσας στο φετινό πρωτάθλημα. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Πέντσας στο 19’, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0. Στο 21’ ο Πάνος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίκα, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταμούλη στο 47’. Ο Θεσπρωτός συνέχισε το πρέσινγκ και στο 63’ ο Φούτζουλας πέτυχε το 3-1.Ο Χρήστος Πέντσας στο 90’ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Στις καθυστερήσεις ο Φούτζουλας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Διαιτητής ήταν ο Μάντζιος και βοηθοί οι Καραλής, Τσάντας (Ηπείρου).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δημήτρης Μουρούτης): Παππάς, Σταυρίδης, Ευαγγ. Κωνσταντίνου (88' Ι. Κατσέλης), Καρβούνης, Πάνου, Βασ. Κωνσταντίνου (80' Νικολάου), Ευθυμίου, Γώγος (50' Φούτζουλας), Πέντσας, Μπίκας, Ι. Κατσέλης (55' Μπλέτσας).

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Καλπακούλας (46' Παράς), Παπαγιάννης, Σχισμένος (46' Σταμούλης), Πέτσας, Θεοδωρής, Παππάς (70' Κακιώνης), Μαγκάκης, Μπαλάφας, Χριστογιάννης, Ασπροποταμίτης (70' Τάσσος).