Πολύτιμο «τρίποντο» ο Ρήγας Φεραίος

Πολύτιμο «τρίποντο» ο Ρήγας Φεραίος

Στο δεύτερο ημίχρονο επιτεύχθηκαν όλα τα γκολ από την αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 27/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το πλεονέκτημα της έδρας ο Ρήγας Φεραίος και έφτασε σε πολύτιμη νίκη απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι κυανόλευκοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους. Στο τέλος, βέβαια, θα μπορούσαν και οι πράσινοι να έχουν αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Στο 51' ο Χατζησταμάτης έκανε υπέροχη προσωπική ενέργεια και σούταρε για το 1-0, ενώ στο 66' ο Τσιώλης έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά τη συνεργασία του Ράπτη με τον Τσελέπη, για να γράψει το 2-0 μέσα σε αποθέωση. Στο 78' ήρθε η αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, με τον Πρέντι να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που παραχώρησε ο Σούγκαρης στον Τσόφλιο (2-1). Μάλιστα, στο 88' ο τελευταίος είχε δοκάρι σε σέντρα-σουτ που επιχείρησε.

Διαιτητής ήταν ο Λεωνίδας, με βοηθούς τους Τζανή και Σταφυλά (Τρικάλων).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Γιώργος Αλεξίου/Χρήστος Σπάθης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου (75' Σούγγαρης), Καρλιάμπας, Γκάγκας, Ράπτης, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Παπακώστας (46' Τσελεπής), Νασιακόπουλος (67' Παπαγεωργίου), Τσιώλης, Τζοβάρας (82' Τζέκα)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μπασινάς, Αγελλόπουλος (15' λ. τρ. Τομόρι), Αδαμίδης, Κοκαβέσης, Σιδέρης, Μπράχο (76' Παπανικολάου), Χρυσαφόπουλος, Νούλας (70' Ξεζονώτος), Ντούνης, Τσόφλιος, Πρέντι.

(Ανταπόκριση: Φοίβος Παπαγεωργίου, «mousikovagoni.com»)