«Τσίμπησε» βαθμό ο ΑΟ Σελλάνων στην Ιτέα

«Τσίμπησε» βαθμό ο ΑΟ Σελλάνων στην Ιτέα

Δεν κράτησε το προβάδισμά του ο Αστέρας (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 27/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ένας, αλλά σημαντικός, ήταν ο βαθμός που πήρε ο ΑΟ Σελλάνων στην Ιτέα. Οι πρωταθλητές Καρδίτσας βρήκαν τον τρόπο να αποδράσουν με θετικό αποτέλεσμα, υποχρεώνοντας τον Αστέρα να περιοριστεί στο ισόπαλο 1-1, παρουσία περίπου 450 φιλάθλων. Στο πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν, συγκεκριμένα στο 22', χάρη σε εκπληκτικό, αριστερό, μονοκόμματο σουτ του Αλεξίου από τη σέντρα του Αντωνίου. Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές Καρδίτσας βρήκαν την ισοφάριση με έναν απροσδόκητο τρόπο, όταν στο 77' ο Χαραλαμπίδης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πάππου, μετά την εκτέλεση φάουλ του Χαδιάρη. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπλατσέρι για άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα των φίλων του Αστέρα. Παρ' όλα αυτά, οι πρωταθλητές Φωκίδας δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρματ. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Ψυχούλα, που είχε βοηθούς τους Δελή και Κορακιανίτη, άπαντες του Συνδέσμου Βοιωτίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τον αγώνα, μαζί με εκείνα από τον αγώνα με τη Θήβα, θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, κατόπιν απόφασης του προέδρου του Αστέρα Ιτέας, Πέτρου Μαντούβαλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Κώστας Λίβας): Πάππος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι (79' Δαμιανός), Γεωργουσόπουλος (51' Τοπούζι), Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου, Σεΐτι (68' Αλολάρι)

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Τζανής, Αρχοντής (73' Μαρούδας), Μάττας, Θεοδωρόπουλος (55' Κούρκουλας), Μπλατσέρι, Χαδιάρης, Βουκομάνοβιτς, Κοντός (91' Γιαγιάκος), Υφαντής.

(Ανταπόκριση: Σάκης Παπαδόπουλος, φωτο: karditsapress.gr)