«Χαλαρά» στο Καρπενήσι η Θήβα

«Χαλαρά» στο Καρπενήσι η Θήβα

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη (0-4)

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 27/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δυναμικό ξέσπασμα έκανε η Θήβα στο Καρπενήσι και, έτσι, άφησε... για τα καλά στο παρελθόν τα αρνητικά αποτελέσματα και το μέτριο πρόσωπό της. Η ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη επιβλήθηκε με 4-0 του τοπικού ΑΠΟΚ Βελούχι, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικής. Στο 5' ο Κακάβας απείλησε τους φιλοξενούμενους, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπακαλίδη, όμως στο 22' ο Αργυρίου δέχθηκε την μπαλιά ακριβείας και με σουτ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ευρυτανίας. Στο 51' ο Κάρλος πλάσαρε για το 0-2 και στο 67' ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στην άμυνα του ΑΠΟΚ και με σουτ έγραψε το 0-3. Στο 91' ο Αργυρίου έκλεισε το σκορ με κοντινό σουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές είχαν και δοκάρι σε φάουλ του Σένκα στο 79'.

Διαιτητής ήταν ο Γκιάφης, με βοηθούς τους Κακατσίδη και Λυσσάρη (Αιτωλοακαρνανίας).

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλλιας, Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Χαλλής (71' Αθανασόπουλος), Λάππας Ι. (83' Λέρης), Λάππας Ν., Μπακαλίδης (71' Τσιλιμέκης), Κακκάβας (67' Σερπάνος), Γενιτσαρόπουλος

ΘΗΒΑ (Θοδωρής Παχατουρίδης): Μόνος, Πλατέλλας, Καραλής (67' Μαυρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Ζυγογιάννης (78' Βουρνάζος), Χατζηλάμπρος, Αργυρίου, Κοτώρος (72' Γιαλός), Σίλβα (71' Σένκα), Κάρλος, Τόπι.

(Ανταπόκριση: Παναγιώτης Κολλημένος, «evrytaniasport.blogspot.com»)