Γενήκομσου: «Ατυχία με Αγγελούδη ο Λαγκαδάς, μπορούσαμε και να χάσουμε»

Γενήκομσου: «Ατυχία με Αγγελούδη ο Λαγκαδάς, μπορούσαμε και να χάσουμε»

Τι ανέφεραν μετά την ισοπαλία με τη Νάουσα οι Γενήκομσου και Κατσαρός για την ΑΠΕΛ

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά την ισοπαλία με τη Νάουσα (1-1 εντός), ο συνεργάτης του Αλέξανδρου Κατικαρίδη, Αλέξανδρος Γενήκομσου στον πάγκο της ΑΠΕ Λαγκαδά και ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Πάρης Κατσαρός, έκαναν δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου.

Ο Γενήκομσου ανέφερε συγκεκριμένα: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Νάουσα. Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, είχαμε στην αρχή κάποιες ευκαιρίες και προηγηθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί και ο επιθετικός μας, ο Αγγελούδης και είχαμε την αναγκαστική αλλαγή. Ήρθε η ισοφάριση και κοντέψαμε να χάσουμε το παιχνίδι με το πέναλτι. Συνεχίζουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Νάουσα με υγεία πάνω όλα σε όλα τα παιδιά».       

«ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ»

Από την πλευρά του, ο Πάρης Κατσαρός, που μπήκε αλλαγή, τόνισε: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με ένα δύσκολο αντίπαλο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά και θέλαμε και κερδίσουμε. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε όμως να το κρατήσουμε από μία αδράνεια στην άμυνα. Άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα συνεχίζουμε για τον αγώνα της Τετάρτης με στόχο τη νίκη με τον Καμπανιακό».