Στενές… επαφές με τους «γείτονες» η Νάουσα, τρεις σερί Τετάρτες με Φίλιππο Αλεξάνδρειας!

Στενές… επαφές με τους «γείτονες» η Νάουσα, τρεις σερί Τετάρτες με Φίλιππο Αλεξάνδρειας!

Τρεις φορές σερί... μεσοβδόμαδα παίζουν Νάουσα και Φίλιππος, για τους δυο θεσμούς που μετέχουν, σε μια σπάνια σύμπτωση

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 28/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά την ήττα της προηγούμενης Τετάρτης με ανατροπή για το κύπελλο εκτός έδρας (και μια εβδομάδα πριν τη ρεβάνς εντός με τους «πράσινους» για το συγκεκριμένο θεσμό, είχε χάσει 2-1 με ανατροπή στο πρώτο παιχνίδι), η Νάουσα φιλοξενεί αύριο για το πρωτάθλημα τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, προερχόμενη από την προχθεσινή ισοπαλία στον Λαγκαδά. Μια σπάνια συγκυρία απανωτών αναμετρήσεων για τους... γείτονες στην Ημαθία. Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Ζούρκο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Με νέο πρόσωπο τον Κώστα Διαμαντίδη (γυρνά από τιμωρία ο έμπειρος χαφ) και ξανά απόντες τους Τσιαμπάζη-Ζαγναφέρη, οι «πράσινοι» του Κώστα Βελιτζέλου θέλουν να δώσουν συνέχεια στην αντεπίθεση και το διπλό στην Αλεξάνδρεια, αύριο εντός κόντρα στον Εδεσσαϊκό.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Παράπονα για το ακυρωθέν γκολ του Καπετάνου έχουν στον Μέγα Αλέξανδρο, στην προχθεσινή ήττα από τον Πιερικό (πέμπτη σερί, παρά το αριθμητικό αβαντάζ), ενώ αύριο εκτίουν το ρεπό του πρώτου γύρου. Ο τεχνικός των «πράσινων», Γιώργος Ντάμτσιος, τόνισε: «Πληρώσαμε ξανά τις κακές επιλογές μας στο χορτάρι, ειδικά επιθετικά. Αρχικά το ματς ήταν μοιρασμένο. Όταν ήμασταν με παίκτη παραπάνω, ρισκάραμε και οι δυο, με φάσεις εκατέρωθεν».

ΚΑΡΙΤΣΑ: Ανασύνταξη επιχειρείται στους «κιτρινόμαυρους» μετά την προχθεσινή ήττα στο Κιλκίς, ενόψει του αυριανού «τελικού» με την Καρδία εντός, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν υπολογίζει όπως φαίνεται στους Ραπτόπουλο, Γούτσιο, Μητράκα, Μακράκη, Δαλαμήτρα και Τσιλεγκερίδη.

ΚΑΡΠΕΡΗ: Για επάνοδο στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Άρη Αβάτου και την ήττα στο Παραλίμνιο, προετοιμάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος, την Κυριακή εντός. Ο Μίλτος Δουλγέρης για τους Σερραίους δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σελαλμαζίδη, ενώ αμφίβολος είναι ο Μιντιούρης.

ΞΑΝΑ ΜΕ ΔΡΟΣΟ Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Αναθάρρησε ο Κιλκισιακός μετά την προχθεσινή νίκη ελπίδας με την Καρίτσα (δεύτερη φετινή, πρώτη με Μάκη Κατσαβάκη), θέλοντας να επεκτείνει σε τρεις αγωνιστικές το αήττητο σερί στην αυριανή έξοδο-κλειδί με τον Αγροτικό Αστέρα. Από τους Κιλκισιώτες μάλλον θα λείψουν ξανά οι ανέτοιμοι Παναγιωτόπουλος και Μίλκας, αλλά γυρνά από τιμωρία ο Δημήτρης Δρόσος.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ο στόπερ των «πράσινων», Παναγιώτης Αβραμίδης, που υπέστη διάσειση στην προχθεσινή νίκη με την Καρδία, δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας αύριο στην έδρα του Μακεδονικού, ενώ διαθέσιμος για ντεμπούτο είναι ο Τάσος Τσουμάγκας (ο πολυσύνθετος μέσος εξέτισε την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών). Τη θέση του Αβραμίδη στα μετόπισθεν θα πάρει πιθανότατα ο Ουζούνης, ενώ δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές στην προσπάθεια για κάτι θετικό, ώστε να βρεθούν οι «τριαινοφόροι» στις θέσεις σωτηρίας (μείον δυο).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Αφήνει πίσω την ήττα από τον Μακεδονικό η ομάδα της Ημαθίας, που είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι στο φινάλε, έστω για την ισοπαλία, με στόχο μια νέα αρχή στο γειτονικό ντέρμπι αύριο στη Νάουσα.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Δεύτερη σερί έξοδος για τους «πράσινους», που μετά την ήττα στην Έδεσσα θέλουν κάτι καλύτερο αύριο στην Καρίτσα. Αμφίβολος για την ομάδα του Φώτη Αλεξίου είναι ο Γίδαρος και ξανά απόντες οι Τσατσαρώνης και Αθανασίου.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Σερί ήταν και… πάει για την ομάδα της Πέλλας, που είχε το τελευταίο… απόρθητο φρούριο στον όμιλο (αήττητο σερί), ως την προχθεσινή ήττα στο Παλαιοχώρι. Αύριο η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη θέλει νέα αρχή, στην Αριδαία με τον φορμαρισμένο Πιερικό, με μόνο απόντα τον στρατευμένο Ιορδανίδη.