Στο Μοσχάτο το Εθνικός-Διαγόρας

Στο Μοσχάτο το Εθνικός-Διαγόρας

Στο γήπεδο του Μοσχάτου θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό και τον Διαγόρα για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

από Παύλος Κουστέρης
στις 28/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Λύση βρέθηκε τελικά αναφορικά με την έδρα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό και τον Διαγόρα για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν και οι γηπεδούχοι της προσεχής αναμέτρησης, το ματς θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Αναλυτικά:

«Έστω και την ύστατη στιγμή βρέθηκε λύση στο θέμα της έδρας που θα φιλοξενήσει τον κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα με τον Διαγόρα την ερχόμενη Κυριακή και δεν είναι άλλη απο το γήπεδο του...Μοσχάτου! Στο ίδιο γήπεδο θα γίνει και ο αγώνας κυπέλλου Πειραιά της Τετάρτης 6/12/2017 με την ομώνυμη ομάδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας καθ΄όλην την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας αλλά και αυτής που διανύουμε, έδωσε πραγματική μάχη για να βρεί γήπεδο συναντώντας μόνο κλειστές πόρτες. Αξίζει να σημειώθεί ότι μαζί με τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Διαγόρα, ο Εθνικός συμπληρώνει 4 παιχνίδια ως γηπεδούχος, εκ των οποίων στα 2 έχει αγωνισθεί στην Καλλιθέα,1 στον Ταύρο και το ερχόμενο στο Μοσχάτο, έχοντας αλλάξει...προς το παρόν συνολικά 3 διαφορετικές έδρες!

Το πρόβλημα της έδρας που εδώ και μια 15ετία σχεδόν ταλαιπωρεί τον Εθνικό,θα συνεχίσει να υφίσταται εαν δεν βρεθεί άμεση λύση και θα αποτελεί τροχοπέδη στους στόχους και στις προσπάθειες της Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών για την άμεση επάνοδο των «μπλέ του Πειραιά» εκεί που ανήκουν!

Το μόνο σίγουρο είναι πως σε όποια έδρα και αν αγωνισθεί η ομάδα μας,θα έχει την συμπαράσταση των πολυπληθών φίλων της...».