Επέστρεψε στις νίκες ο Αλμωπός Αριδαίας

Επέστρεψε στις νίκες ο Αλμωπός Αριδαίας

Με σκόρερ τον Μεντί λύγισε τον Πιερικό η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 29/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μικρή παρένθεση αποδείχθηκε για τον Αλμωπό Αριδαίας η ήττα που γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής από τον Άρη Παλαιοχωρίου. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη επανήλθε στις νίκες, καταφέρνοντας να λυγίσει τον Πιερικό (1-0) με σκόρερ τον Μεντί, στο ντέρμπι της εμβόλιμης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/11).

Στο γήπεδο της Αριδαίας έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της νίκης, αρχικά προειδοποίησαν με την κεφαλιά του Γ. Ελευθεριάδη που βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπατολίκα στο 75', όμως δύο λεπτά αργότερα ευτύχησαν να φτάσουν στον στόχο τους. Ήταν το 77' όταν ο Θόρια επιχείρησε τη σέντρα και ο Μεντί με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητής ήταν ο Παυλίδης, με βοηθούς τους Παπαδάκη και Χριστοδούλου (Ημαθίας).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος (67' Αναστασιάδης), Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Γ. Ελευθεριάδης, Πετρίδης (58' Πολύζος), Χαρίσης (58' Παπαγεωργίου), Λ. Ελευθεριάδης, Μεντής, Θόρια (86' Τσόλκας), Μεντί

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Τουλίκας, Κατσαμπάς, Τουλκερίδης (82' Ουαταρά), Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας (70' Γκουντρουμπής), Κωστίκος (82' Παραφέστας), Κριστόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Κοκονόζι), Σαμανίδης.