Δικαίωση για τη Νίκη Βόλου, πήρε στα... χαρτιά το ματς με τον Οπούντιο

Δικαίωση για τη Νίκη Βόλου, πήρε στα... χαρτιά το ματς με τον Οπούντιο

Ευχάριστη εξέλιξη για τη Νίκη Βόλου, αφού η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τις θέσεις της για τα όσα είχαν γίνει και δεν πραγματοποιήθηκε το ματς με τον Οπούντιο και παίρνει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά.

από Παύλος Κουστέρης
στις 01/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ευχάριστα νέα προέκυψαν για τη Νίκη Βόλου μέσω της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αναφορικά με την υπόθεση για τον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης του γιατρού του αγώνα στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, το δευτεροβάθμιο όργανο της Ομοσπονδίας δικαίωσε τις θέσεις των Θεσσαλών που ήθελαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά με 0-3, θεωρώντας ότι ήταν ευθύνη των γηπεδούχων το θέμα του γιατρού και έτσι διαφοροποίησε και την απόφαση που είχε παρθεί σε πρώτο βαθμό και έκανε λόγο για εκ νέου ορισμό του ματς.

Πλέον, η Νίκη Βόλου φτάνει στους 14 βαθμούς παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα:

Αναλυτικά η απόφαση, που κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί προς:

Σωματείο ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ»

Σωματείο  «ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ»

ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΞΗΡΟΦΩΤΟ

ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΕΟΧΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΠΕ/ΕΠΟ

"Σας κοινοποιούμε συνημμένα το διατακτικό της υττ'αρ.61/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, προκειμένου να λάβετε γνώση.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 61/2017 

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ'αριθμ. 61/30-11- 2017 απόφασή της

Δέχεται τυπικά και κατ'ουσία την έφεση του σωματείου ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» κατά της υπ'αρ. 204/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ Εξαφανίζει την εκκαλουμένη.

Κραττεί και δικάζει.

Κρίνει ότι ο αγώνας της ΓΕθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ» και Γ.Σ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της ΓΈΘνικής κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 22/10/2017 και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Μαρτίνου του ν. Βοιωτίας, δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας «ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ».

Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ομάδας ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» με τέρματα 0-3. Επιβάλλει στην γηπεδούχο ομάδα χρηματική ποινή 1.000€

Διατάζει την επιστροφή του παραβόλου της έφεσης.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στην Αθήνα την 30-11 -2017.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το STAR Κεντρικής Ελλάδας:

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 13:04