Νικολόπουλος: «Θεωρούσαν αουτσάιντερ την Καρδία, αλλά έχουμε ταλέντο και φιλοδοξία για να σωθούμε»

Νικολόπουλος: «Θεωρούσαν αουτσάιντερ την Καρδία, αλλά έχουμε ταλέντο και φιλοδοξία για να σωθούμε»

Ο Δημήτρης Νικολόπουλος τονίζει οτι η Καρδία πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με θετικά αποτελέσματα εντός αλλά και εκτός, ανυπομονώντας για είσοδο στη φυσική έδρα της ομάδας

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 01/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε «κρυφό χαρτί» για την Καρδία εξελίχθηκε προχθές, στην ανατροπή με 4-2 στην Καρίτσα, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Νικολόπουλος, που μίλησε στην «ΑRENA PRESS» για το ιδανικό σενάριο νίκης και προσωπικής επίδοσης, το ντέρμπι με τον Αγροτικό και την… αδημονία για το νέο γήπεδο.

Ο Νικολόπουλος πέτυχε το παρθενικό χατ τρικ του στη Γ΄ Εθνική, έχοντας ένα ακόμα στον Αχιλλέα Τριανδρίας (πριν μια διετία στην ΕΠΣΜ με τη Θύελλα Περιστερώνα) και με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (πέρυσι στο κύπελλο με τον Ορφέα Ξάνθης), ενώ ακόμα έχει θητεύσει στον Καμπανιακό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Καρδίας τονίζει: «Ηταν το πρώτο χατ τρικ μου φέτος, αλλά και στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Χαίρομαι που είχε αντίκρισμα, με ένα πολύτιμο διπλό και με ανατροπή. Γυρίσαμε δεύτερο ματς σε λίγο διάστημα, μετά από εκείνο με την Αλεξάνδρεια και κάτι μαρτυρά. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, εντός αλλά και εκτός. Στην Καρίτσα είχαμε πάθος και θέληση, υπερείχαμε και δείξαμε ότι δίκαια τους περνάμε αρκετά στην κατάταξη. Βλέπουμε το ματς με τον Αγροτικό σαν τελικό, όπως όλα. Είναι τοπικό ντέρμπι, έχουμε ίδιο στόχο και είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Στη Ραιδεστό εσχάτως πάμε καλά. Είναι βέβαια απώλεια ο Ξανθόπουλος, αλλά έχουμε βάθος και λύσεις, ελπίζουμε να μη φανεί το κενό του. Μας είχανε αουτσάιντερ για τη σωτηρία, αλλά δε μας λείπει κάτι, έχουμε τα φόντα για να πετύχουμε και προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την ως τώρα πορεία μας. Στόχος φυσικά είναι η παραμονή, το ταλέντο και η φιλοδοξία μας είναι φάρος, που υπερκαλύπτει την απειρία. Ατού είναι το νεανικό ρόστερ, όλοι θέλουμε να… δείξουμε, για το κάτι παραπάνω. Επίσης, είμαστε όλοι ανυπόμονοι από το καλοκαίρι να μπούμε στο νέο μας γήπεδο. Είναι μια ευκαιρία να μας αγκαλιάσει περισσότερο η τοπική κοινωνία, από τη στιγμή που παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Όσο για μένα, θα ήθελα να παίξω σύντομα σε μια από τις δυο υψηλότερες κατηγορίες».