Τυριακίδης: Δεν είναι εύκολο να παίζεις Κυριακή-Τετάρτη

Τυριακίδης: Δεν είναι εύκολο να παίζεις Κυριακή-Τετάρτη

Με αφορμή την επικράτηση επί του Πιερικού ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στις δυσκολίες του 2ου ομίλου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στην πλειοψηφία των ομίλων του χαρακτηρίζεται από βραχεία διάρκεια και αραιά προγραμματισμένες αγωνιστικές. Ωστόσο, οι ομάδες στον 2ο όμιλο αντιμετωπίζουν ακριβώς το... αντίθετο πρόβλημα, καθώς καλούνται να διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις τους ακόμη και σε εμβόλιμες αγωνιστικές, ώστε να γίνει εφικτή η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος την 1η Απριλίου, σε πλήρη αρμονία με τους υπόλοιπους επτά ομίλους της κατηγορίας. Στις δυσκολίες που προκαλούνται από αυτή την ιδιαιτερότητα, στάθηκε ο Γιώργος Τυριακίδης, μιλώντας στο pamebala.gr με αφορμή την επικράτηση της ομάδας του επί του Πιερικού την Τετάρτη (1-0).

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις από Κυριακή σε τετάρτη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά» τόνισε ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος θα προετοιμάσει την ερχόμενη εβδομάδα την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Κιλκισιακό, μια και για αυτό το σαββατοκύριακο το πρόγραμμα περιέχει... ρεπό.

Όσο για το «τρίποντο» επί του Πιερικού, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες νίκες και που έχει πολύ καλή συμπεριφορά στα εκτός έδρας. Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες και με καλή διαχείριση από τον αντίπαλο, αλλά είχαμε υπεροχή σε όλη τη διάρκειά του. Στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά κάναμε μία πολύ καλή ευκαιρία, μετά καταφέραμε να σκοράρουμε και φτάσαμε στη νίκη».