Καλπάζει η Προοδευτική

Καλπάζει η Προοδευτική

Επικράτησε 1-0 η Προοδευτική εκτός έδρας της Ρόδου.

από Παμε Μπάλα
στις 02/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εχει βρει ρυθμό και δεν σταματά πουθενά η Προοδευτική, καθώς επικράτησε 1-0 της Ρόδου στο «Οικονομίδειο». Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου παρέμεινε στην κορυφή, φτάνοντας τους 19 πόντους, ενώ οι Ροδίτες έμειναν στους 11 και βλέπουν το όνειρο της ανόδου να απομακρύνεται.

Τα «ελάφια» είχαν την κατοχή της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπανγκουρά. Οι «βυσσινί» όμως έψαχναν την ευκαιρία για να πετύχουν το γκολ και στο 72’ ο Μπέλερης με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου για το 0-1. Στο 88’ η κεφαλιά του Πάλλα για τους γηπεδούχους πέρασε μόλις άουτ. Στο 94’ η Προό έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσαραούσης.

Διαιτητής ήταν ο Αγγελάκης και βοηθοί οι Χριστάκογλου, Γούτας (Χαλκιδικής).

ΡΟΔΟΣ (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Δαβρής, Ιμεραλιλάι, Μρκτσιάν, Αποστόλου (59′ Πάλλας), Μίνγκας, Κουρούπης, Αυγενικού, Παβίσεβιτς (27′ λ.τρ. Λέκκας (69′ λ.τρ. Σερτζίνιο)), Μπαγκούρα, Πινδώνης (75′ Βολονάκης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικολάς, Μάρης, Κουϊρουκίδης (83’ Πέππας), Μπέλερης (90+3’ Ζήκος), Κανελλόπουλος (65’ Ζαχαράτος),
Ντάλλας, Χρήστου (57’ Βλάχος).