«Διπλό» στην Άρτα ο Νέος Αμφίλοχος

«Διπλό» στην Άρτα ο Νέος Αμφίλοχος

Νίκησε 1-0 τον Σκουφά Κομποτίου ο Νέος Αμφίλοχος.

από Παμε Μπάλα
στις 02/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στο… σακούλι του ο Νέος Αμφίλοχος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Σκουφά Κομποτίου στην Άρτα. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ αντίθετα το συγκρότημα του Ηλία Μαγκάκη δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη ακόμα και έχει μπει σε περιπέτειες.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να παίξουν όπως θα ήθελαν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, με τον Σκουφά να απειλεί με κάποια σουτ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμφίλοχος μπήκε πιο δυνατά και στο 54’ άγγιξε το γκολ, αλλά το πλασέ του Τσούνη, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σχισμένος. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 62’, όταν ο Ζυτάι βρήκε τον Τσούνη, κι εκείνος με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στη συνέχεια ο Σκουφάς προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του.

Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος-Μπεκερτζής και βοηθοί οι Κέφης, Ντόμαρης (Πρέβεζας).

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Χρηστογιάννης, Παπαγιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Μαγκάκης, Παρράς (67' Τάσσος), Δήμος (76' Θεοδωρής), Ασπροποταμίτης (76' Κακιώνης).

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Μανιάτης, Καλοκαίρης, Κορομηλάς, Κοκόνης, Μπεκατώρος, Ζυτάι, Τσούνης, Κοντογιάννης (59' Ροποβάκης (93' Νικολογιάννης)), Τόσκα, Νάκος (89' Τσούνης Π.), Κούσης (84' Μακρής).

(Πηγή: artagoal.gr)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 17:50