Παπασπύρου: Επιπλέον κίνητρο το αήττητο

Παπασπύρου: Επιπλέον κίνητρο το αήττητο

Δεν περνάει απαρατήρητη από τον προπονητή του Ηλυσιακού η σημασία που έχει το παιχνίδι για τον Άγιο Ιερόθεο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 03/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο ο Άγιος Ιερόθεος βρίσκεται «με την πλάτη στον τοίχο», πάει ο Ηλυσιακός στο Περιστέρι για την 8η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Η σημασία που παρουσιάζει το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, δεν θα ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη από τον Δημήτρη Παπασπύρου. Ο έμπειρος τεχνικός ανέδειξε μέσω του pamebala.gr τη δυσκολία της αναμέτρησης, χρίζοντας ως επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του τη διατήρηση του αήττητου.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση και που θέλει πάση θυσία τη νίκη. Από την πλευρά μας, βλέπουμε το ματς, όπως όλα τα άλλα. Στόχος μας είναι μέσα από καλή εμφάνιση να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον κίνητρο για εμάς είναι να διατηρήσουμε το αήττητο. Ξέρουμε πάντα ότι ψυχολογικά, μία ομάδα που είναι αήττητη και δέχεται δύσκολα τέρμα, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει καλό αποτέλεσμα» σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας του Ζωγράφου, για να αποκριθεί μετά από σχετική ερώτηση: «Πάντα οι αλλαγές προπονητών επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μίας ομάδας. Εμείς, όμως, κοιτάμε την ομάδα μας και, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».

Πλήγμα για τον Δημήτρη Παπασπύρου και τους συνεργάτες του αποτελεί η απώλεια του μέσου Κώστα Τσίτσαρη, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.