Σταματίου: Η πιο δύσκολη αποστολή!

Σταματίου: Η πιο δύσκολη αποστολή!

Για το σημερινό (3/12) ματς με τον ΝΠΣ Βόλο, αλλά και την γενικότερη παρουσία του Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μίλησε ο έμπειρος προπονητής.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 03/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το «διπλό» στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου (1-0) την περασμένη Κυριακή, δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για τον ΓΣ Αλμυρό. Δεν ήταν, πάντως, ούτε και η πιο... δύσκολη, αν κρίνει κανείς από την τοποθέτηση του Κώστα Σταματίου στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» μερικά εικοσιτετράωρα πριν από το ματς με τον πρωτοπόρο ΝΠΣ.

«Σαφώς έχουμε την πιο δύσκολη αποστολή σε όλο το πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, με ποδοσφαιριστές μεγαλύτερων κατηγοριών, που θεωρώ ότι έχει μία διαφορά, τόσο αγωνιστικά όσο και λειτουργικά. Είμαστε, βέβαια, κι εμείς μία ομάδα εξίσου καλή, που παίζει καλή μπάλα και χωρίς σκοπιμότητες. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και αν προκύψει κάποιο καλό αποτέλεσμα, θα είναι το ιδανικό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έδειξε να μην είναι συνεπαρμένος από την επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής: «Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο όλες οι ομάδες, πλην του ΝΠΣ, βράζουν στο ίδιο καζάνι. Είμαι πολύ προσγειωμένος και το ίδιο περνάω και στους παίκτες μου».

Σχετικά με το ιδανικό ξεκίνημα του Αλμυρού στο πρωτάθλημα, στην παρθενική εμφάνισή του στη Γ' Εθνική, αλλά και με τη δική του παρουσία στον πάγκο, ο Κώστας Σταματίου σημείωσε: «Είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος, για να μην κρυβόμαστε. Έχει γίνει μία καλή προσπάθεια από τη διοίκηση. Έχω τρεις εβδομάδες στην ομάδα, όμως δεν μου ήταν δύσκολο να καταλάβω τι χρειάζεται να διορθώσουμε. Κατάγομαι από τον Αλμυρό, παρακολουθούσα την ομάδα, ήξερα κάποιους παίκτες και, ασφαλώς, μού ήταν πιο εύκολο να καταλάβω κάποια πράγματα, σε σχέση με κάποιον προπονητή που θα έρχονταν από άλλη περιοχή. Για να 'μαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα κάναμε 'τρία στα τρία'. Η πορεία μας είναι απροσδόκητα καλή».