Σόκαρε στο 90’ τον Ηρακλή ο Λαγκαδάς

Σόκαρε στο 90’ τον Ηρακλή ο Λαγκαδάς

Η ΑΠΕ Λαγκαδά έκανε την έκπληξη και επικράτησε 1-0 του Ηρακλή.

από Παμε Μπάλα
στις 03/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το σερί των νικών του Ηρακλή σταμάτησε στον Λαγκαδά, καθώς γνώρισε την ήττα από την τοπική ΑΠΕΛ με 1-0. Ο Γηραιός θα υποδεχτεί στο εξ αναβολής ντέρμπι της Τετάρτης (6/12, 15:00) με τον Άρη Παλαιοχωρίου όντας πίσω πέντε βαθμούς, καθώς η ομάδα της Χαλκιδικής νίκησε τον Πιερικό 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν ελάχιστες καλές φάσεις, με τον κακό αγωνιστικό χώρο να μην βοηθά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ο Ηρακλής είχε την κατοχή, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Ράτζα. Στο 55’ ο τερματοφύλακας της ΑΠΕΛ απέκρουσε την κεφαλιά του Καραντασιάδη. Στο 75’ ο Γηραιός έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του Ρόβα στην κίνηση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει χωρίς τέρματα, ο Λαγκαδάς στα τελευταία λεπτά ανέβασε στροφές και στο 90’ μετά από σέντρα του Καραμανλή, ο Κοντέων με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πολλά παράπονα είχε ο Ηρακλής από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, που είχε βοηθούς τους Δεμερτζή Χρ., Ταγκαλίδη (Πέλλας).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αστέριος Θέμελης): Ράτζα, Αγριμάκης, Λαβίδας, Μπάρμπας, Καραμανλής, Στεφανίδης, Ταχματζίδης, Έππας, Χιντασέλι, Αθανασιάδης, Κοντέων.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π., Ρόβας, Υφαντίδης (53’ Κρυστάλλης), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος.