Μεγάλο «διπλό» ο ΑΟ Χαλκίδας!

Μεγάλο «διπλό» ο ΑΟ Χαλκίδας!

Η Χαλκίδα επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ερμιονίδας.

από Παμε Μπάλα
στις 03/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρά τα εξωαγωνιστικά του προβλήματα, ο ΑΟ Χαλκίς συνεχίζει να κάνει τρομερή πορεία, καθώς επικράτησε 2-1 της Ερμιονίδας. Πλέον οι «νερατζούρι» βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον πρώτο Αήττητο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Στο 14’ ο Ανέστης είχε δοκάρι για τον ΑΟΧ, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Πολίτης με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 0-1. Στο 24’ η Ερμιονίδα απάντησε με τον Μακρίδη, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 32’ ο Χαρτσιάς με σουτ έγραψε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 78’ ο Μπλάνκο είχε δοκάρι για τη Χαλκίδα, αλλά στο 80’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μακρίδη, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο (Αχαΐας) να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Βοηθοί του Παπαδόπουλου ήταν οι Γκοτσόπουλος, Οικονόμου (Αχαΐας).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης (78' Σαλταπίδας), Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσές, Τρέσα, Παλαιοπάνος (62' Τριανταφύλλου), Μακρίδης, Αγγελόπουλος, Τριμπόνιας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Μπακομήτρος, Θωμάς, Καραμπάς, Γεωργίου, Εμέκα (85' Πατερίτσας), Ανέστης, Χαρτσιάς, Τσίγκρος (72' Βαλκάνος), Πολίτης (87' Παπαδάκης), Μπλάνκο.